Raised This Month: $159 Target: $400
 39% 

[?]Help with PODBOT and MONSTER MOD


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
:Midget:
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Old 07-05-2007 , 18:35   [?]Help with PODBOT and MONSTER MOD
Reply With Quote #1

Code:
07:33:37 Currently loaded plugins:
               description      stat pend  file              vers      src   load  unlod
          [ 1] AMX Mod X        RUN   -    amxmodx_mm_i386.  v1.75a    ini   ANY   ANY  
          [ 2] <monster_mm_i38  badf load  monster_mm_i386.  v -       ini    -     -   
          [ 3] Fun              RUN   -    fun_amxx_i386.so  v1.75     pl1   ANY   ANY  
          [ 4] CStrike          RUN   -    cstrike_amxx_i38  v1.75     pl1   ANY   ANY  
          [ 5] CSX              RUN   -    csx_amxx_i386.so  v1.75     pl1   ANY   ANY  
          [ 6] Engine           RUN   -    engine_amxx_i386  v1.75     pl1   ANY   ANY  
          [ 7] FakeMeta         RUN   -    fakemeta_amxx_i3  v1.75     pl1   ANY   ANY  
          [ 8] <podbot_mm_i386  badf load  podbot_mm_i386.s  v -       ini    -     -   
         8 plugins, 6 running
Thats is what i am getting i have tried re-installing both mods and my current Versions are listed above. Please i really want to get monster MOD and pod working.

Monster have never worked and i dunno i used the AUTO installer for SH and everything works fine accept Skelator and i want it to work.

Thanks in advance and sorry if someone has answered this but i searched through about 40 of the tech support page(s) as well as using the search function. so hopefully someone can help me regarding this issue.

Thanks,

Rob Blakey
a.k.a. :midget:
:Midget: is offline
vittu
SuperHero Moderator
Join Date: Oct 2004
Location: L.A. County, CA
Old 07-05-2007 , 18:42   Re: [?]Help with PODBOT and MONSTER MOD
Reply With Quote #2

Make sure the .so files are in the correct locations as you listed in metamod's plugins.ini
vittu is offline
Send a message via AIM to vittu Send a message via MSN to vittu Send a message via Yahoo to vittu
:Midget:
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Old 07-05-2007 , 19:12   Re: [?]Help with PODBOT and MONSTER MOD
Reply With Quote #3

Were should they be ?

It's a linux Server.
So what should the plugins.ini in metamod folder look like ?
:Midget: is offline
jtp10181
Veteran Member
Join Date: May 2004
Location: Madison, WI
Old 07-05-2007 , 19:23   Re: [?]Help with PODBOT and MONSTER MOD
Reply With Quote #4

Error message would be nice. It would print when the server first starts. I am guessing its a problem with incompatible libs.
__________________
jtp10181 is offline
Send a message via ICQ to jtp10181 Send a message via AIM to jtp10181 Send a message via MSN to jtp10181 Send a message via Yahoo to jtp10181
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 15:36.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode