Raised This Month: $101 Target: $400
 25% 

Remove AMX text in an cs 1.6 demo


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 11-30-2015 , 17:21   Re: Remove AMX text in an cs 1.6 demo
Reply With Quote #11

Quote:
Originally Posted by Phant View Post
Probably it's because text in Unicode (2 bytes on 1 symbol).
The demo format is not byte-aligned.
__________________
asherkin is offline
Syturi0
Veteran Member
Join Date: Aug 2014
Location: Your mom house -Portugal
Old 02-29-2016 , 06:12   Re: Remove AMX text in an cs 1.6 demo
Reply With Quote #12

I think "hud_draw 0" will remove it, not sure.
Syturi0 is offline
CHE4TER
Member
Join Date: Jul 2013
Location: Portugal
Old 02-29-2016 , 14:35   Re: Remove AMX text in an cs 1.6 demo
Reply With Quote #13

Quote:
Originally Posted by Syturi0 View Post
I think "hud_draw 0" will remove it, not sure.
hud_draw 0 remove all hud, only voice is displayed (see screenshot).
For those who want to remove all amx text from a demo you must replace this TrackerScheme.res with the original. Remember to backup the original file (if you have it).
Attached Images
File Type: jpg 2016-02-29_00001.jpg (58.4 KB, 108 views)
Attached Files
File Type: zip TrackerScheme.zip (3.0 KB, 268 views)
CHE4TER is offline
Hectik17
AlliedModders Donor
Join Date: Oct 2005
Old 10-03-2017 , 23:42   Re: Remove AMX text in an cs 1.6 demo
Reply With Quote #14

Does this work for hltv demos only can you remove any hid or scoreboard display on normal demos. I have a few in general recorded demos and wondering if anything can be removed or is everything final in an game demo once recorded?
Hectik17 is offline
C00LSH33P
Member
Join Date: Apr 2013
Location: Meow City
Old 07-16-2018 , 19:58   Re: Remove AMX text in an cs 1.6 demo
Reply With Quote #15

I have a different but interesting issue. I played the game before in 16:10 aspect ratio and have FOV changer in my server at the time, so I changed the FOV to matched well with the aspect ratio and recorded some gameplay demos at the time. But now I'm playing in standard 4:3 aspect ratio, and viewing back the demos again in this aspect ratio makes the hand model more further-placing than the standard, replicating on my FOV increased before. Which now tells me that the in-game demo also saves whatever FOV you played with during in-game recording, which makes sense. Look at the images below for more:
Spoiler

So my question of course, is there a way to re-adjust the FOV of the demo?








* sorry for the bump if I somehow pissed off anyone because of that *
C00LSH33P is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:46.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode