Raised This Month: $79 Target: $400
 19% 

Stats Commands


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
LOiness
Junior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-20-2020 , 08:12   Stats Commands
Reply With Quote #1

Hey
I have problem with Stats Settings & commands it show that i cant use it or enable the command like : /hp , /me , etc...and I can't get into it , Any solution

Last edited by LOiness; 08-20-2020 at 08:13.
LOiness is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 08-20-2020 , 10:14   Re: Stats Commands
Reply With Quote #2

Use the amx_statscfgmenu command and enable them.
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
LOiness
Junior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-25-2020 , 18:44   Re: Stats Commands
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
Use the amx_statscfgmenu command and enable them.
But why i cant enable them from amxmodmenu ?
LOiness is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 08-26-2020 , 07:19   Re: Stats Commands
Reply With Quote #4

Who said you can't? Do you not have the Stats configuration option in the menu?
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
LOiness
Junior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-26-2020 , 07:34   Re: Stats Commands
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
Who said you can't? Do you not have the Stats configuration option in the menu?
I Have The Stats Settings But i Can't use it look at the picture at this link : https://i.imgur.com/s3wE0o5.png
LOiness is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 08-26-2020 , 10:04   Re: Stats Commands
Reply With Quote #6

Meaning you don't have the required flag to use it.
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
LOiness
Junior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-26-2020 , 10:11   Re: Stats Commands
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
Meaning you don't have the required flag to use it.
what the solution ??
LOiness is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 08-26-2020 , 13:25   Re: Stats Commands
Reply With Quote #8

If the door is open, you close it.
In your case, if you don't have the flag, you add it.
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
LOiness
Junior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-26-2020 , 18:42   Re: Stats Commands
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
If the door is open, you close it.
In your case, if you don't have the flag, you add it.
Bro ! im new in this things so can give me more explain
Tell me the name of file and where i put the flag and Sorry for wasting your time
LOiness is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 08-27-2020 , 06:08   Re: Stats Commands
Reply With Quote #10

configs/users.ini
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:20.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode