Raised This Month: $47 Target: $400
 11% 

[CS1.6/CZ] Natives Knife Range


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Fun Stuff       
yokomo
Surprise Ascot!
Join Date: May 2010
Old 07-03-2012 , 13:47   [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #1

Description:
This is a plugin to [re]set custom knife range for player.

Natives:
Code:
//All natives will return false on client_connect, client_putinserver. So you need to set_task at least 0.2 seconds in client_putinserver
//Get user swing range value
native Float:get_user_swing_range(id)

//Set user swing range value
native set_user_swing_range(id, Float:value)

//Get user stab range value
native Float:get_user_stab_range(id)

//Set user stab range value
native set_user_stab_range(id, Float:value)

//Reset user swing range value
native reset_user_swing_range(id)

//Reset user stab range value
native reset_user_stab_range(id)
Modules:
Code:
#include <cstrike>
#include <fakemeta>
#include <hamsandwich>
Credits:
Code:
Fai
Shardow
Mercylezz
This my first plugin, sorry if code is not good enough. Example plugin also included.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (NativeKnifeRange.sma - 864 views - 5.1 KB)
File Type: sma Get Plugin or Get Source (TestKnifeRange.sma - 720 views - 884 Bytes)
File Type: inc kniferange.inc (654 Bytes, 253 views)
__________________
Hi, 7 years ago i run nosteam servers and i support nosteam community. So please ban me. Thank you legitmodders.
yokomo is offline
JoKeR LauGh
Veteran Member
Join Date: May 2011
Location: Malaysia
Old 07-04-2012 , 09:51   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #2

Thanks for the natives. This would be fun. ;)
__________________
Quote:
Originally Posted by addons_zz View Post
Also, just to not read `the article`, read all you find. Read and read, for ever and ever. Never stop reading.
Why? Because there is not one single universal truth which holds the meaning for everything.
JoKeR LauGh is offline
SyluxLockjaw100
Senior Member
Join Date: Jul 2010
Location: Novaya Russia
Old 07-04-2012 , 21:36   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #3

Cool,I appreciate your work. It's going to be useful too
SyluxLockjaw100 is offline
Y060N
BANNED
Join Date: Dec 2011
Location: www.equilibriumcs.com
Old 07-05-2012 , 02:49   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #4

I got me an idea

Y060N is offline
yokomo
Surprise Ascot!
Join Date: May 2010
Old 07-05-2012 , 05:42   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by SyluxLockjaw100 View Post
Cool,I appreciate your work. It's going to be useful too
Thanks you should try to use it

Quote:
Originally Posted by Y060N View Post
I got me an idea

Yea i got the same idea too, i play on CSO Taiwan and try to use this zombie class, it seem it have 2 skills 1.low gravity 2.long hand lol(can be set using this native haha)
__________________
Hi, 7 years ago i run nosteam servers and i support nosteam community. So please ban me. Thank you legitmodders.
yokomo is offline
fringe
New Member
Join Date: Oct 2010
Old 07-05-2012 , 08:43   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #6

nice idea

i love it
__________________
Looking for somone to make a private plugins

PM me for more info about it

fringe is offline
JoKeR LauGh
Veteran Member
Join Date: May 2011
Location: Malaysia
Old 07-05-2012 , 09:08   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #7

@yokomo

How to make the range to be constant when someone is using a knife?
I mean, you no need to say /cmdblabla all the time. Sorry for my scripting level.
__________________
Quote:
Originally Posted by addons_zz View Post
Also, just to not read `the article`, read all you find. Read and read, for ever and ever. Never stop reading.
Why? Because there is not one single universal truth which holds the meaning for everything.
JoKeR LauGh is offline
SyluxLockjaw100
Senior Member
Join Date: Jul 2010
Location: Novaya Russia
Old 07-05-2012 , 15:20   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by JoKeR LauGh View Post
@yokomo

How to make the range to be constant when someone is using a knife?
I mean, you no need to say /cmdblabla all the time. Sorry for my scripting level.
Code:
public FwdPlayerSpawnPost(id)
{
    if(is_user_alive(id)
    set_user_swing_range(id, 32.0)
    set_user_stab_range(id, 300.0) 0    
}
Like this?
SyluxLockjaw100 is offline
yokomo
Surprise Ascot!
Join Date: May 2010
Old 07-05-2012 , 23:04   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by JoKeR LauGh View Post
@yokomo

How to make the range to be constant when someone is using a knife?
I mean, you no need to say /cmdblabla all the time. Sorry for my scripting level.
What do you mean by constant? it need to set range every cmd is exec? like zombie skill?
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (SkillKnifeRange.sma - 678 views - 1.8 KB)
__________________
Hi, 7 years ago i run nosteam servers and i support nosteam community. So please ban me. Thank you legitmodders.
yokomo is offline
JoKeR LauGh
Veteran Member
Join Date: May 2011
Location: Malaysia
Old 07-06-2012 , 11:06   Re: [CS1.6/CZ] Natives Knife Range
Reply With Quote #10

I mean like if you press ATTACK1 or ATTACK2 every time you will have the edited range of swing or stab.
__________________
Quote:
Originally Posted by addons_zz View Post
Also, just to not read `the article`, read all you find. Read and read, for ever and ever. Never stop reading.
Why? Because there is not one single universal truth which holds the meaning for everything.
JoKeR LauGh is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:00.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode