Raised This Month: $255 Target: $400
 63% 

Notices

"Double" CSDM


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
marozai
New Member
Join Date: Aug 2007
Old 08-16-2007 , 16:26   "Double" CSDM
Reply With Quote #1

Hi, sorry for my english knowledge. I have a problem. I'd installed csdm 2.1, but it's double. This is a picture for example:

How can i fix this?
marozai is offline
YamiKaitou
Has a lovely bunch of coconuts
Join Date: Apr 2006
Location: Texas
Old 08-16-2007 , 17:58   Re: "Double" CSDM
Reply With Quote #2

Remove it from the plugins.ini file
__________________
ProjectYami Laboratories

I do not browse the forums regularly anymore. If you need me for anything (intervening in a thread, asking questions or anything else), then PM me (be descriptive in your PM, message containing only a link to a thread will be ignored).
YamiKaitou is offline
marozai
New Member
Join Date: Aug 2007
Old 08-17-2007 , 03:52   Re: "Double" CSDM
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by YamiKaitou View Post
Remove it from the plugins.ini file
Thank you very much I deleted all csdm files from plugins.ini file and now csdm is not double!
marozai is offline
imindfreak
Senior Member
Join Date: Oct 2007
Location: 127.0.0.1
Old 10-08-2007 , 17:27   Re: "Double" CSDM
Reply With Quote #4

congrats, now lock this thread please.
imindfreak is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:43.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode