Raised This Month: $40 Target: $400
 10% 

Multimod Plugin


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Alka
AMX Mod X Plugin Approver
Join Date: Dec 2006
Location: malloc(null)
Old 06-30-2009 , 07:07   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #21

It's kinda nice. Someone confirm that this works?
__________________
Still...lovin' . Connor noob! Hello
Alka is offline
TitANious
Veteran Member
Join Date: Feb 2009
Location: Denmark
Old 06-30-2009 , 07:12   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #22

It really only work with CSDM?
__________________
I dislike this.

"A sneeze never comes alone!" <-- Important to remember.
TitANious is offline
Send a message via MSN to TitANious
joropito
AlliedModders Donor
Join Date: Mar 2009
Location: pfnAddToFullPack
Old 06-30-2009 , 12:56   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #23

No, it doesn't need CSDM.

It's for setup different plugins sets to change gameplay style.

And you have to vote for the next gameplay mode when maps finish.

I have 2 servers running this

200.49.68.250:27016
200.49.68.250:27022

With this plugin-sets of:

SURF
DEATHRUN
CAPTURE THE FLAG
LOCO (a set of plugins to play a crazy style)
joropito is offline
Send a message via MSN to joropito
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 06-30-2009 , 14:55   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #24

I've had a couple people running my version. Maybe you need to get them to try this out.
__________________
fysiks is offline
orange
Senior Member
Join Date: Dec 2005
Old 07-02-2009 , 04:12   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #25

Very nice plugin
__________________
orange is offline
maxtrata
Member
Join Date: Apr 2009
Old 07-18-2009 , 19:04   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #26

Haha, nice job joro

// Now spanish part D:

buena joro, te zarpaste! XD

//english again

For everyone : I'm admin of joro's servers and i've tested the multimod. It works great!!! Try out the LOCO mod It uses Sentrys, Landmines, TripMines, Runes, Deagle Nail; its just... GREAT!!
__________________
Sry for my noob english.

Arriba argentina!
maxtrata is offline
PsYChOPaTiQuE
Veteran Member
Join Date: Jan 2009
Location: Paris
Old 07-19-2009 , 21:10   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #27

It doesn't work
They are not the plugin in each mod
Only the cvar and the map
__________________
PsYChOPaTiQuE is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 07-19-2009 , 22:32   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #28

Quote:
Originally Posted by PsYChOPaTiQuE View Post
They are not the plugin in each mod
huh?
__________________
fysiks is offline
PsYChOPaTiQuE
Veteran Member
Join Date: Jan 2009
Location: Paris
Old 07-19-2009 , 23:01   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #29

Quote:
Originally Posted by fysiks View Post
huh?
sorry for my english

I have that for exemple:
Code:
[DeathRun]:[deathrun.ini]:[deathrun.cfg]
DeathrunManager.amxx
DeathrunMapsFixer.amxx
The plugins don't work when I have a deathrun map
__________________
PsYChOPaTiQuE is offline
TitANious
Veteran Member
Join Date: Feb 2009
Location: Denmark
Old 07-20-2009 , 03:28   Re: MULTIMOD PLUGIN
Reply With Quote #30

You have to write the maps down also
Maybe you can just add a prefix? I mean deathrun_
__________________
I dislike this.

"A sneeze never comes alone!" <-- Important to remember.
TitANious is offline
Send a message via MSN to TitANious
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:03.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode