Raised This Month: $218 Target: $400
 54% 

Disable vote command when Admin is Connected.


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Admin Commands        Approver:   ConnorMcLeod (74)
kramesa
Veteran Member
Join Date: Feb 2011
Location: Brazil
Old 05-01-2012 , 16:22   Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #1

Description:
It's simple, this plugin remove the vote command when admin is connected.

Changelog:
v1.0 - Initial public release.
v2.0 - Optimized few settings.

Thanks
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (vote.sma - 976 views - 577 Bytes)
__________________

Last edited by kramesa; 08-11-2012 at 23:12.
kramesa is offline
kramesa
Veteran Member
Join Date: Feb 2011
Location: Brazil
Old 08-07-2012 , 13:08   Re: Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #2

Any suggestions?
__________________
kramesa is offline
SPT1
Senior Member
Join Date: Aug 2012
Old 08-10-2012 , 17:55   Re: Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #3

nice
but no comments
if you want any idea of new plugin then pm me

Last edited by SPT1; 08-10-2012 at 17:55.
SPT1 is offline
lucas_7_94
Leche Loco
Join Date: Mar 2009
Location: Argentina
Old 08-10-2012 , 20:09   Re: Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #4

I think you can use bits , its better and dont need to do a loop , only a suggerestion.
__________________
ATWWMH - MiniDuels
Madness is like gravity, just need a little push.
lucas_7_94 is offline
Send a message via Skype™ to lucas_7_94
ConnorMcLeod
Veteran Member
Join Date: Jul 2006
Location: France (95)
Old 08-10-2012 , 20:34   Re: Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by lucas_7_94 View Post
I think you can use bits , its better and dont need to do a loop , only a suggerestion.
No, it is fine as it is.
I would suggest that instead of is_user_admin you would check ( ADMIN_MAP | ADMIN_VOTE | ADMIN_RCON ) flag, because i don't think you want to disable wotes if there is only an admin with ADMIN_CHAT flag online.

Edit : my bad, but check against flags that allow admins to kick players, so, in plugin_cfg forward, check dynamically access level of amx_votekick, amx_voteban, amx_kick, amx_ban, amx_banip, make a bitsum of all flags and add ADMIN_RCON in it, or if you are lazy just do ADMIN_KICK | ADMIN_BAN | ADMIN_VOTE | ADMIN_RCON
__________________
- tired and retired -

Last edited by ConnorMcLeod; 08-10-2012 at 20:47.
ConnorMcLeod is offline
kramesa
Veteran Member
Join Date: Feb 2011
Location: Brazil
Old 08-11-2012 , 19:21   Re: Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #6

Updated.
__________________
kramesa is offline
ConnorMcLeod
Veteran Member
Join Date: Jul 2006
Location: France (95)
Old 08-11-2012 , 22:11   Re: Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #7

PHP Code:
        client iPlayers[i]; 
It is not needed since you use the value only once.
__________________
- tired and retired -
ConnorMcLeod is offline
kramesa
Veteran Member
Join Date: Feb 2011
Location: Brazil
Old 08-11-2012 , 23:12   Re: Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by ConnorMcLeod View Post
PHP Code:
        client iPlayers[i]; 
It is not needed since you use the value only once.
Updated.
__________________
kramesa is offline
d33nis
New Member
Join Date: Apr 2012
Location: Iasi
Old 03-03-2013 , 06:38   Re: Disable vote command when Admin is Connected.
Reply With Quote #9

disable votemap when admin is connected ? :-/
d33nis is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:53.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode