Raised This Month: $68 Target: $400
 17% 

AMX Monster ([email protected]'s monster spawner)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Admin Commands        Approver:   devicenull (200)
Bend3R
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden (Stockholm)
Old 07-05-2005 , 08:17   AMX Monster ([email protected]'s monster spawner)
Reply With Quote #1

Plugin: AMX Monster (This is for MonsterMod)
Author: [email protected] (Edit to AMXX by ^Bend3R)
Version: 0.3

EDIT: BUGS
Bullets go thru the monsters if you use amx_monstermodel.

===================

Commands:
amx_monster <name, #userid, authid, @TERRORIST, @CT, * (all)> <monster> <number>

monster: name of the monster you want to spawn (must be precached in the monster_precache.cfg file)
number: number of monsters you want to spawn

amx_findmonsters - displays in the console all the monsters which are on the map
amx_removemonsters <monster> <number>

name: name of the monster you want to remove (zombie, islave, agrunt...)
number: number of monsters you want to remove (type 0 to remove all the monsters with this name)

amx_monstermodel <model>

Changes the models of all the monsters alive.
model: path of the model without "models/" (droide.mdl, cow.mdl, ...)
You have to precache the models in the plugin_precache function (at the bottom of this file).
Use Half-Life models else monsters will be stuck in the ground.

Examples:

amx_monster joe snark 10
amx_monster @CT zombie 3
amx_removemonsters zombie 5
amx_monstermodel droide.mdl (droide.mdl is here: models/droide.mdl)

(You must have ADMIN_SLAY flag to use these commands you can change the access in here)
Quote:
register_concmd("amx_monster","admin_monster" ,ADMIN_SLAY,"<name/id/authid/@CT/@TERRORIST/ * (all)> <monster> <number>")
register_concmd("amx_findmonsters","find_mons ters", ADMIN_SLAY, "displays all the monsters")
register_concmd("amx_removemonsters","remove_ monsters", ADMIN_SLAY, "amx_removemonsters <name> <number (0 for all)>")
register_concmd("amx_monstermodel","monstermo del", ADMIN_SLAY, "<model>")
Note: This plugin is only tested with AMX Mod X v1.0 and AMX Mod X v1.1
And Require: MonsterMod
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (amx_monster.sma - 12820 views - 7.3 KB)
Bend3R is offline
ScubaSteve3465
Senior Member
Join Date: Dec 2004
Old 07-05-2005 , 18:51  
Reply With Quote #2

does this require the monstermod to be installed?
__________________
ScubaSteve3465 is offline
DahVid
Senior Member
Join Date: Jun 2005
Old 07-05-2005 , 21:45  
Reply With Quote #3

No, He just re-coded all of Half-Life's monsters in a puny 7kb file.

Yes, Obviously!
DahVid is offline
ScubaSteve3465
Senior Member
Join Date: Dec 2004
Old 07-05-2005 , 22:08  
Reply With Quote #4

sorry jesus christ no need to be gay about it
__________________
ScubaSteve3465 is offline
VanillA Ice
Senior Member
Join Date: Apr 2005
Old 07-25-2005 , 02:13  
Reply With Quote #5

Has this not already been done by dizzy?
__________________
I can no longer help here......school has started... :/ goodbye everybody :'(
VanillA Ice is offline
Send a message via MSN to VanillA Ice Send a message via Yahoo to VanillA Ice
Cloud_909
Member
Join Date: Jun 2005
Location: Washington
Old 07-27-2005 , 19:19  
Reply With Quote #6

Great, you made a plugin where it freezes my clients sounds. Any help? Everytime i kill/damage a monster everybody's sound freezes!!!!!!!!!!!!
Cloud_909 is offline
Send a message via AIM to Cloud_909
Bend3R
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: Sweden (Stockholm)
Old 07-29-2005 , 14:51  
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by Cloud_909
Great, you made a plugin where it freezes my clients sounds. Any help? Everytime i kill/damage a monster everybody's sound freezes!!!!!!!!!!!!
not for me
Bend3R is offline
crazylf2
Member
Join Date: May 2004
Old 08-17-2005 , 11:55  
Reply With Quote #8

i have a problem

when the monster's model be changed , i can't hit the monster anymore
and i can go through the monster !!!

can you solve this problem ?
crazylf2 is offline
thiefsnip3r
Junior Member
Join Date: Aug 2005
Old 08-18-2005 , 05:13  
Reply With Quote #9

Hey i'm sorry but i cant find the monstermodule so can one of you smart people who knows there way around helpme get link. and dont bother giving me search i checked. I wil check again but please give me a link
__________________
thiefsnip3r is offline
evanpeer
New Member
Join Date: Aug 2005
Old 08-21-2005 , 11:43  
Reply With Quote #10

ditto. I need the linux port. I tried the spot the guy has on fileplanet.com and nothing. I can't find the GD thing anyware.
evanpeer is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:40.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode