Raised This Month: $106 Target: $400
 26% 

Ingame remote rcon control


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   Admin Commands        Approver:   Hawk552 (427)
hackziner
Senior Member
Join Date: Sep 2006
Location: France
Old 06-01-2007 , 08:05   Ingame remote rcon control
Reply With Quote #1

PHP Code:
/***************************  Ingame remote rcon control *********************
Ingame remote rcon control ( yes it's an useless plugin )

This plugin is a short implemenation of the hlds rcon protocol

Idea : Alka ;) He wanted this plugin ... even if I tell him it's useless


usage : amx_remote_rcon <ip> <port> <rcon> <command>
ip & port = ip and port of the remote server
rcon = rcon of the remote server
command = command to execute, please use "" 

Note: The hlds rcon protocol is unsecure ... so I don't support this thing :)

Contact : 
mail: [email protected]
msn: [email protected]

*******************************************************************************/ 
This plugin allows to control an other server with rcon ...

I can't help thinking that plugin is totally useless ... But Alka tells me it isn't ...

So ... ;)
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (ig_command.sma - 1133 views - 2.3 KB)
__________________

Last edited by hackziner; 06-03-2007 at 09:21.
hackziner is offline
Send a message via ICQ to hackziner Send a message via AIM to hackziner Send a message via MSN to hackziner Send a message via Yahoo to hackziner Send a message via Skype™ to hackziner
vvg125
AMX Mod X Beta Tester
Join Date: Dec 2006
Location: Queens (Douglaston), New
Old 06-01-2007 , 09:16   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #2

Actually, it's not bad of an idea. It's being to enter the ip, port, password, and command in one line. However would this save the ip, port, and password after the first time the command is executed?
__________________
vvg125 is offline
Send a message via AIM to vvg125 Send a message via MSN to vvg125 Send a message via Yahoo to vvg125
hackziner
Senior Member
Join Date: Sep 2006
Location: France
Old 06-03-2007 , 09:22   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #3

Sorryn i'm just too lazy to do that ....
__________________
hackziner is offline
Send a message via ICQ to hackziner Send a message via AIM to hackziner Send a message via MSN to hackziner Send a message via Yahoo to hackziner Send a message via Skype™ to hackziner
vvg125
AMX Mod X Beta Tester
Join Date: Dec 2006
Location: Queens (Douglaston), New
Old 06-03-2007 , 19:06   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #4

Heh... s'okay. That's what things like HLSW are for.
__________________
vvg125 is offline
Send a message via AIM to vvg125 Send a message via MSN to vvg125 Send a message via Yahoo to vvg125
Lee
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2006
Old 06-03-2007 , 19:54   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #5

I believe the reason he says this is useless is because this functionality already exists within Half-Life.
Lee is offline
hackziner
Senior Member
Join Date: Sep 2006
Location: France
Old 06-03-2007 , 20:06   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #6

I don't think this function already exist in half life ...

This plugin might be useful ... But only if you've several server and if you have something like cross admin ...
__________________
hackziner is offline
Send a message via ICQ to hackziner Send a message via AIM to hackziner Send a message via MSN to hackziner Send a message via Yahoo to hackziner Send a message via Skype™ to hackziner
Lee
AlliedModders Donor
Join Date: Feb 2006
Old 06-03-2007 , 21:32   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #7

I just started Counter-Strike. I don't see why you can't make use of rcon_address, rcon_port and rcon_password..
Lee is offline
hackziner
Senior Member
Join Date: Sep 2006
Location: France
Old 06-03-2007 , 21:50   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #8

It's the same thing

But, when you use "rcon_address", ... you make a "connection" between you and the server ...

The plugin make a "connexion" between two server ...

If you want to control 2 server with rcon ingame, you've to change rcon_address and rcon_password ...
with the plugin you haven't

In fact this plugin needs few improvements ...


Yes, I know It's an "useless" plugin
__________________
hackziner is offline
Send a message via ICQ to hackziner Send a message via AIM to hackziner Send a message via MSN to hackziner Send a message via Yahoo to hackziner Send a message via Skype™ to hackziner
Dav3
Senior Member
Join Date: Apr 2006
Location: Dust2
Old 08-04-2007 , 08:23   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #9

It's usefull 4 HLTVs ... ;P
Dav3 is offline
Send a message via MSN to Dav3 Send a message via Skype™ to Dav3
ehha
SourceMod Donor
Join Date: Apr 2006
Location: Sibiu
Old 08-04-2007 , 09:29   Re: Ingame remote rcon control
Reply With Quote #10

this can be don within cs1.6 console alone, connected or disconnected from a server

just type in the rcon pass of the remote server "rcon_password PASS", "rcon_address" and then "rcon cmd" and if needed "rcon_port"
__________________
ehha is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:49.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode