Raised This Month: $166 Target: $400
 41% 

ReHLDS or no?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
ZASTRELIS
Veteran Member
Join Date: Nov 2010
Location: Siberia, Irkutsk
Old 02-19-2021 , 05:31   ReHLDS or no?
Reply With Quote #1

I started my server with ReHLDS. Do you know? Is this feature actually after last HLDS updates?
ZASTRELIS is offline
CryWolf
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Germany, Ulm
Old 02-19-2021 , 07:23   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #2

Yes, it does, reHLDS using it togheder with reGameDLL offers best server fps, stable, and a lot of extra functions, tought some of extra modules are not working on it, like Orpheu, it needs extra signatures.

read the cvars:
https://github.com/s1lentq/ReGameDLL...guration-cvars

it has a lot of stable functions, without using plugin like FFA, maxmoney, roundend terminator, nadedrops, auto reload, bp ammo, frags, alltalk, everything almost, build in hlds engine.

Another thing, are the stable fps server has to offer , without forcing server to use extra boost, only ticrate comand.
__________________
I dont walk trough this world with fear in my heart.
www.dark-arena.com L4D, CS1.6, CZ Servers
CryWolf is offline
Send a message via MSN to CryWolf Send a message via Yahoo to CryWolf
ZASTRELIS
Veteran Member
Join Date: Nov 2010
Location: Siberia, Irkutsk
Old 02-19-2021 , 09:07   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by CryWolf View Post
Yes, it does, reHLDS using it togheder with reGameDLL...
I started with HLDM. Needed for HL1 server.. reGameDLL only for CS :\

Last edited by ZASTRELIS; 02-19-2021 at 09:07.
ZASTRELIS is offline
Gabe Iggy
Veteran Member
Join Date: Mar 2011
Location: Chile
Old 02-19-2021 , 12:08   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by ZASTRELIS View Post
I started with HLDM. Needed for HL1 server.. reGameDLL only for CS :\
You can use ReHLDS with HLDM.
__________________
Gabe Iggy is offline
cyxxxr
Junior Member
Join Date: Jun 2019
Old 02-21-2021 , 23:32   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by CryWolf View Post
Another thing, are the stable fps server has to offer , without forcing server to use extra boost, only ticrate comand.
Does that mean I can run my server at sys_ticrate 10000 without mmtimer if I install ReHLDS+ReGame_dll?
cyxxxr is offline
CryWolf
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Germany, Ulm
Old 02-22-2021 , 00:34   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #6

precisely, but if youre on Linux, the kernel needs to be recompiled at ~1000HZ
__________________
I dont walk trough this world with fear in my heart.
www.dark-arena.com L4D, CS1.6, CZ Servers
CryWolf is offline
Send a message via MSN to CryWolf Send a message via Yahoo to CryWolf
cyxxxr
Junior Member
Join Date: Jun 2019
Old 02-22-2021 , 02:04   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by CryWolf View Post
precisely, but if youre on Linux, the kernel needs to be recompiled at ~1000HZ
I just tested this by disabling mmtimer in addons\metamod\plugins.ini while leaving sys_ticrate 10000 and the FPS sits at 500fps, so I guess you're wrong, still requires a booster to achieve 1000FPS (sys_ticrate 10,000)

*Tested on Windows 10 Pro Version 1909 OS Build 18363.1379 with latest ReHLDS and ReGameDll

Last edited by cyxxxr; 02-22-2021 at 02:09.
cyxxxr is offline
metal_upa
Member
Join Date: Jun 2016
Old 02-23-2021 , 12:38   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #8

Not sure it stable or not. At least it run for 11 days already.

One of my client's server that i manage. ReHLDS 24/7 + 18 playable Bots with 32 customs weapons (Bot support).

metal_upa is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 02-19-2021 , 15:00   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #9

FYI, it is not an official release from Valve. I would not use it myself.
__________________
fysiks is offline
ZASTRELIS
Veteran Member
Join Date: Nov 2010
Location: Siberia, Irkutsk
Old 02-20-2021 , 08:34   Re: ReHLDS or no?
Reply With Quote #10

In additional, we've ReAPI for AMXX, which used for cstrike based forks. So it isn't necessary to run ReAPI for AMXX base? I use only base pack for my HL1(ReHLDS)
ZASTRELIS is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:23.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode