Raised This Month: $433 Target: $400
 108% 

Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
eliteroyal
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2016
Location: Moldova
Old 02-24-2019 , 10:53   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1281

Quote:
Originally Posted by Cruze View Post
Yes it works in csgo!
did u try to play the sound and you heard it?
also are talking about the plugin from the first post or is there any modification?

im asking because last time i tried it didnt play the sound. (mp3 format)
__________________
PEACE FROM MOLDOVA

Last edited by eliteroyal; 02-24-2019 at 13:22.
eliteroyal is offline
MadnesOfJuice
Junior Member
Join Date: Dec 2016
Old 03-27-2019 , 18:52   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1282

Quote:
Originally Posted by eliteroyal View Post
did u try to play the sound and you heard it?
also are talking about the plugin from the first post or is there any modification?

im asking because last time i tried it didnt play the sound. (mp3 format)
its happening to me too
the plugin is working but no sound
can someone help?
MadnesOfJuice is offline
eliteroyal
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2016
Location: Moldova
Old 06-16-2019 , 09:37   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1283

up
__________________
PEACE FROM MOLDOVA
eliteroyal is offline
eliteroyal
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2016
Location: Moldova
Old 07-01-2019 , 03:18   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1284

i get this:
[Sound] S_StartSound(): Failed to load sound '*misc\saysounds\gatu.mp3'. File is missing from disk or is invalid.

it think it's not reading corectly the path

i have this in saysounds.cfg

"Sound Combinations"
{


"gatu" // Word trigger to randomly select 1 of multiple sounds
{
"file" "misc/saysounds/gatu.mp3"
"admin" "1"
}


}
__________________
PEACE FROM MOLDOVA
eliteroyal is offline
The Solid lad
Member
Join Date: Oct 2018
Old 07-09-2019 , 10:58   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1285

Is there a way to make the chat trigger visible for everyone?
Like, when somebody opens the soundlist, I'd like if everyone would see that he typed "soundlist" in the chat.
__________________
The Solid lad is offline
caxanga334
Member
Join Date: Nov 2013
Location: Brazil
Old 08-21-2019 , 12:39   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1286

Plugin failed to compile on SM 10.

Spoiler

Last edited by caxanga334; 08-21-2019 at 12:40. Reason: forgot to mention sourcemod version
caxanga334 is offline
xITACHIx
New Member
Join Date: Aug 2019
Location: czech republic
Old 09-18-2019 , 08:36   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1287

Is it posible to have sound to specific flag not to admin? i want it on flag "a" i tried to set it but i think i didnt work.

Code:
"Sound Combinations"
{
	"fazole"
	{
		"file"	"misc/fazole.mp3"
		"flag"	"a"
	}
xITACHIx is offline
Ramy LLG
New Member
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Old 11-09-2019 , 09:12   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1288

Hi guys. I uploaded this plugin on my sv. But I can't hear sounds. But another one can hear the song. So why me ?
Ramy LLG is offline
firefist235
Junior Member
Join Date: Jan 2020
Old 01-27-2020 , 04:37   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1289

hey all, i use this plugin on my cs:go server and it works perfect.
One Question: is there a trigger available to play a sound when the bomb has been planted?
Greetz mike ;)
__________________
firefist235 is offline
MitchumMan
New Member
Join Date: Feb 2020
Old 02-26-2020 , 13:53   Re: Say Sounds (including Hybrid Edition) (4.0.8)
Reply With Quote #1290

Can anyone verify for me that this plugin is currently working on Linux servers? I was able to get the plugin to work fine on a Windows server just the other day, but I'm having no joy with Linux.
I've checked the folder structure of the plugin, and that all the components are where they should be on the server, as far as I can tell. Thanks.
MitchumMan is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:45.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode