Raised This Month: $9 Target: $400
 2% 

My Problems.


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
liam19789123456
New Member
Join Date: Aug 2019
Location: israelisz
Old 08-03-2019 , 14:13   My Problems.
Reply With Quote #1

I Have Created A Tf2 Server. And I and new to sourcemod. i know how to do somethings. but the problem it's The Problem with TF2IDB Plugin Have Some Problem.
this plugin need to for https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=293722 Taunt Menu
And The Problem Is. That When It's Loaded it's need to reload.
i know how to reload. but i want to make it automatic reload.
like. that i don't need to type everytime reload.

--other problem
this is the problem
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=611953
i don't know if is possible to do a thing to make a Cvar Inside Server.cfg
i want to make a in a script or cfg if possible
like a thing can do for example i want to do tf2_changerespawntime ""
so it's will be do automatic.
i have tried it but the it's not working.
server.cfg works fine. but tf2_changerespawntime plugin with that cvar
not working.

i hope you people will help me

and sorry if my grammar was suck. or my english.
hope you will understand ;-;
all this for tf2

Last edited by liam19789123456; 08-03-2019 at 14:31.
liam19789123456 is offline
liam19789123456
New Member
Join Date: Aug 2019
Location: israelisz
Old 08-05-2019 , 17:04   Re: My Problems.
Reply With Quote #2

Quote:
Originally Posted by memarkhan View Post
yes ,that is true , I test it and it work ...
I Know It's Works.
But I Can't Just Type All The Time Reload Like.
If I Want Make A Reload. But I'm Not.
You Know. Some Times I Need To Restart. And Then Use That EveryTime I Restart.
I Don't think someone going to replay about this thread.
but this thing wasn't asked before. maybe was asked but i can't find it!
and i still don't know why.
so i need help.

Last edited by liam19789123456; 08-05-2019 at 17:05.
liam19789123456 is offline
Cooky
Veteran Member
Join Date: Jun 2010
Location: 127.0.0.1
Old 08-06-2019 , 05:46   Re: My Problems.
Reply With Quote #3

tf2_changerespawntime "" isn't a CVAR... not even for that plugin. As for your first problem; what do you mean? When the plugin is loaded, why do you want to reload?
__________________
Cooky is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 17:45.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode