Raised This Month: $51 Target: $400
 12% 

[REHLDS] Precache list includes empty resources that add up to limit?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
hellmoss
Senior Member
Join Date: Oct 2009
Location: ZOMBIE PLAGUE
Old 08-11-2023 , 11:39   [REHLDS] Precache list includes empty resources that add up to limit?
Reply With Quote #1

Code:
 410. 410   : models/jinx/xen_plant8.mdl    310.68K    00000000 FATALIFMISSING
 411. 411   : *248                          0.00K      00000000 FATALIFMISSING
 412. 412   : *249                          0.00K      00000000 FATALIFMISSING
 413. 413   : *250                          0.00K      00000000 FATALIFMISSING
 414. 414   : *251                          0.00K      00000000 FATALIFMISSING
 415. 415   : *252                          0.00K      00000000 FATALIFMISSING
 416. 416   : *253                          0.00K      00000000 FATALIFMISSING
 417. 417   : *254                          0.00K      00000000 FATALIFMISSING
Hello,

some maps (e.g. ts_kissmeyerbasic) in The Specialists 3.0 mod includes hundreds of these asterisk empty resources (this also happens in CS 1.6 but with far fewer empty resources, or at least I haven't come across a map that has this many).

How would I be able to unprecache these or at least identify them to see what can be done?
How are these valid resources if their size is 0?

I suspect this comes from the BSP.
__________________
Quote:
Originally Posted by Kakarot47 View Post
There is no bug. with 100% gurenty
hellmoss is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 08-11-2023 , 22:39   Re: [REHLDS] Precache list includes empty resources that add up to limit?
Reply With Quote #2

IIRC, these are brush entities and are part of the compiled map. Not sure if it's possible to make them non-entity brushes (which I suspect might remove them from the precache list since they would then be a simple brush aka part of the geometry). Would probably need someone with good map making experience to know how it might work.

One thing I might suggest trying, try to remove the entity from the entity list with something like BSPEdit (make sure that you don't test this on a public server so that people don't download a corrupted map).
__________________
fysiks is offline
hellmoss
Senior Member
Join Date: Oct 2009
Location: ZOMBIE PLAGUE
Old 08-13-2023 , 18:38  
Reply With Quote #3

Figured as much, thanks for the feedback!
__________________
Quote:
Originally Posted by Kakarot47 View Post
There is no bug. with 100% gurenty
hellmoss is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:24.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode