Raised This Month: $115 Target: $400
 28% 

Thor Weapon Pickup


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
EFFx
Veteran Member
Join Date: Feb 2016
Location: São Paulo, Brasil
Old 08-08-2017 , 00:21   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #11

You're right.
__________________
• BattleRoyale Mod
• Public PugMod
• Furien Mod

-

Currently working on Thanos vs. Avengers: 15%

Last edited by EFFx; 08-08-2017 at 00:22.
EFFx is offline
Send a message via Skype™ to EFFx
ExodoX
Junior Member
Join Date: Oct 2011
Location: Argentina
Old 08-09-2017 , 01:55   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #12

Great job, you can do if you already have a primary gun, just replace it for you pickup?¿

sry for my bad english
ExodoX is offline
EFFx
Veteran Member
Join Date: Feb 2016
Location: São Paulo, Brasil
Old 08-09-2017 , 08:47   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #13

Both ways. If you havent a primary gun and press E you'll pick it up, the same if you have.
__________________
• BattleRoyale Mod
• Public PugMod
• Furien Mod

-

Currently working on Thanos vs. Avengers: 15%
EFFx is offline
Send a message via Skype™ to EFFx
Tripaloski
Member
Join Date: Jul 2017
Old 08-09-2017 , 19:22   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #14

When I try to pick up C4 this does not work and this error appears in the logs:

PHP Code:
L 08/10/2017 00:18:43Invalid weapon id 0
L 08
/10/2017 00:18:43: [AMXXDisplaying debug trace (plugin "ThorWeaponPickup.amxx")
L 08/10/2017 00:18:43: [AMXXRun time error 10native error (native "get_weaponname")
L 08/10/2017 00:18:43: [AMXX]    [0ThorWeaponPickup.sma::OnUsePress (line 75)
L 08/10/2017 00:18:43: [AMXX]    [1ThorWeaponPickup.sma::CmdStart (line 33
Tripaloski is offline
ExodoX
Junior Member
Join Date: Oct 2011
Location: Argentina
Old 08-11-2017 , 18:24   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #15

Quote:
Originally Posted by EFFx View Post
Both ways. If you havent a primary gun and press E you'll pick it up, the same if you have.
I know that works fine when you not have a gun but i said that because when i already have a gun i can't replace it for a gun i want pickup xD
ExodoX is offline
EFFx
Veteran Member
Join Date: Feb 2016
Location: São Paulo, Brasil
Old 08-13-2017 , 12:16   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #16

No, both ways. Even if you already have a gun.
__________________
• BattleRoyale Mod
• Public PugMod
• Furien Mod

-

Currently working on Thanos vs. Avengers: 15%
EFFx is offline
Send a message via Skype™ to EFFx
Natsheh
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Muslim and proud!
Old 08-13-2017 , 16:04   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #17

He meant when he pickup the gun on the floor it removes his previous one and doesnt replace it with the one that was on the floor Aka doesnt drop the previous weapon.
__________________
@Jailbreak MOD [Alot of features + API] 100% done !
@User Tag Prefix 100% done !
@Mystery Box 100% done !
@VIP System 100% done !
Natsheh is offline
Send a message via MSN to Natsheh Send a message via Skype™ to Natsheh
ExodoX
Junior Member
Join Date: Oct 2011
Location: Argentina
Old 08-14-2017 , 00:08   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #18

Quote:
Originally Posted by Natsheh View Post
He meant when he pickup the gun on the floor it removes his previous one and doesnt replace it with the one that was on the floor Aka doesnt drop the previous weapon.
mmmmm maybe... i mean when i have a gun and want change it for the gun on the floor don't let me pickup the gun... you need drop the gun what you have for pickup for what you want...

I will test it again for confirm this.

sry for my bad english
ExodoX is offline
EFFx
Veteran Member
Join Date: Feb 2016
Location: São Paulo, Brasil
Old 08-16-2017 , 19:01   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #19

I got what he said Natsheh, and when I tested it was fine.

ExodoX, after your test, check the logs, please.
__________________
• BattleRoyale Mod
• Public PugMod
• Furien Mod

-

Currently working on Thanos vs. Avengers: 15%
EFFx is offline
Send a message via Skype™ to EFFx
666
Senior Member
Join Date: Mar 2015
Old 08-29-2017 , 19:53   Re: Thor Weapon Pickup
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by Tripaloski View Post
When I try to pick up C4 this does not work and this error appears in the logs:

PHP Code:
L 08/10/2017 00:18:43Invalid weapon id 0
L 08
/10/2017 00:18:43: [AMXXDisplaying debug trace (plugin "ThorWeaponPickup.amxx")
L 08/10/2017 00:18:43: [AMXXRun time error 10native error (native "get_weaponname")
L 08/10/2017 00:18:43: [AMXX]    [0ThorWeaponPickup.sma::OnUsePress (line 75)
L 08/10/2017 00:18:43: [AMXX]    [1ThorWeaponPickup.sma::CmdStart (line 33

I also noticed this error please fix it
666 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 14:08.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode