Raised This Month: $7 Target: $400
 1% 

[CSGO] Return tabs to hud hints


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
butare
Senior Member
Join Date: Nov 2016
Old 07-07-2018 , 22:28   [CSGO] Return tabs to hud hints
Reply With Quote #1

In csgo update ( 7/6/2018 - panorama update ) tabs were broken and didn't work in hud hints.

So I found simple solution for it by using <pre> tag!
Example of how to use it in code:
Code:
PrintHintText(client, "<pre>Test\t\t\tMessage\nAnother\t\tMessage</pre>");
And here how it looks like in game:


So as you can see it's sorted by 2 columns perfectly, as it should!

Last edited by butare; 07-07-2018 at 22:28.
butare is offline
Charles_
Junior Member
Join Date: Jul 2015
Location: Connecticut, USA
Old 07-07-2018 , 23:50   Re: [CSGO] Return tabs to hud hints
Reply With Quote #2

Well then, that's interesting, but I still prefer taking advantage of having more rows rather than wasting characters on pre tag. Also Source style hint huds generally looks less cluttered in my opinion, but this definitely could have it's use cases.
Charles_ is offline
michaelrw
Senior Member
Join Date: Jul 2017
Old 07-08-2018 , 09:12   Re: [CSGO] Return tabs to hud hints
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by Charles_ View Post
Well then, that's interesting, but I still prefer taking advantage of having more rows rather than wasting characters on pre tag. Also Source style hint huds generally looks less cluttered in my opinion, but this definitely could have it's use cases.
you’re saying it’s still limited to 512 chars? Good find @ OP
__________________

michaelrw is offline
Proz
AlliedModders Donor
Join Date: Apr 2005
Old 07-08-2018 , 10:53   Re: [CSGO] Return tabs to hud hints
Reply With Quote #4

I guess its still not possible to remove the icon?
Proz is offline
butare
Senior Member
Join Date: Nov 2016
Old 07-08-2018 , 11:14   Re: [CSGO] Return tabs to hud hints
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by Proz View Post
I guess its still not possible to remove the icon?
Yea, I don't think it's possible
butare is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:58.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode