Raised This Month: $49 Target: $400
 12% 

[CS:GO] Ignore VAC check on a client


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
eyal282
Veteran Member
Join Date: Aug 2011
Old 05-17-2019 , 21:28   [CS:GO] Ignore VAC check on a client
Reply With Quote #1

I do not know how to do that as I only know the actual sourcemod scripting and I know absolutely nothing about gamedata gathering nor how to code extensions. I assume you'll wonder why I'd want such thing but apart from the fact server owners should be allowed to do that ( not that Valve cares ) I want to be able to launch plugins on my listen server ( couldn't care less about the fact Sourcemod isn't "supported" for listen servers when it works flawlessly ) and be able to iterate from my listen server to the main server without having to test plugins on the main server and ruin everybody's experience.
__________________
Accepting private work. Contact me if you're interested.
If you like my work, feel free to donate in appreciation with PayPal or CSGO Skins.

Total Donated: 10$
eyal282 is online now
CliptonHeist
Senior Member
Join Date: Feb 2016
Old 05-18-2019 , 00:20   Re: [CS:GO] Ignore VAC check on a client
Reply With Quote #2

-insecure ? https://developer.valvesoftware.com/...ine_parameters
CliptonHeist is offline
eyal282
Veteran Member
Join Date: Aug 2011
Old 05-18-2019 , 08:41   Re: [CS:GO] Ignore VAC check on a client
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by CliptonHeist View Post
This will allow cheaters on my server as a side effect, a terrible side effect
__________________
Accepting private work. Contact me if you're interested.
If you like my work, feel free to donate in appreciation with PayPal or CSGO Skins.

Total Donated: 10$
eyal282 is online now
BlodyT.
Junior Member
Join Date: Jan 2019
Old Yesterday , 10:12   Re: [CS:GO] Ignore VAC check on a client
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by eyal282 View Post
This will allow cheaters on my server as a side effect, a terrible side effect
I know somebody have done it for Arma II with Battleye AC, but I never heard about something similar for CS:GO/CSS (probably not existing). Your best bet will be to create a thread at different forum. (PM me for name, because I don't want to advertise them here).



Regards,
BlodyT.
__________________
BlodyT. is offline
eyal282
Veteran Member
Join Date: Aug 2011
Old Yesterday , 14:58   Re: [CS:GO] Ignore VAC check on a client
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by BlodyT. View Post
I know somebody have done it for Arma II with Battleye AC, but I never heard about something similar for CS:GO/CSS (probably not existing). Your best bet will be to create a thread at different forum. (PM me for name, because I don't want to advertise them here).



Regards,
BlodyT.
It exists on CS:GO but it lost support.
__________________
Accepting private work. Contact me if you're interested.
If you like my work, feel free to donate in appreciation with PayPal or CSGO Skins.

Total Donated: 10$
eyal282 is online now
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:32.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode