Raised This Month: $49 Target: $400
 12% 

remove default say from adminprefix plugin


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Admin Commands       
knight Rider
New Member
Join Date: May 2019
Location: Iran
Old 05-15-2019 , 15:23   remove default say from adminprefix plugin
Reply With Quote #1

please help with plugin Adminprefix . i dont want to show default say chat when im typing and then press enter to show chat. i just want to show Adminprefix Chat in my server .
Attached Images
File Type: jpg hl-2019-05-14-04-20-40-368.jpg (65.7 KB, 26 views)
knight Rider is offline
Foxa
Junior Member
Join Date: Nov 2018
Location: Croatia
Old 05-15-2019 , 17:09   Re: remove default say from adminprefix plugin
Reply With Quote #2

yes
Foxa is offline
iceeedr
Veteran Member
Join Date: Apr 2017
Location: Brazil
Old 05-15-2019 , 18:28   Re: remove default say from adminprefix plugin
Reply With Quote #3

I'll wait for OcixRom to come and ask if that's why you thought this would be the appropriate place to post your revolt. kkkkkkkkkk
__________________
iceeedr is offline
Send a message via Skype™ to iceeedr
SomewhereLost
Senior Member
Join Date: Mar 2014
Location: Tomorrowland
Old 05-15-2019 , 19:16   Re: remove default say from adminprefix plugin
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by iceeedr View Post
I'll wait for OcixRom to come and ask if that's why you thought this would be the appropriate place to post your revolt. kkkkkkkkkk
I'll advertise OciXCrom's plugin for once before he posts it.

Quote:
please help with plugin Adminprefix . i dont want to show default say chat when im typing and then press enter to show chat. i just want to show Adminprefix Chat in my server .
Not sure what youre trying to say but, use this one
__________________

Last edited by SomewhereLost; 05-15-2019 at 19:18.
SomewhereLost is offline
Send a message via Skype™ to SomewhereLost
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 05-16-2019 , 08:04   Re: remove default say from adminprefix plugin
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by iceeedr View Post
I'll wait for OcixRom to come and ask if that's why you thought this would be the appropriate place to post your revolt. kkkkkkkkkk
For once I decided to actually wait and look at that, the thread was actually moved to where it belongs.
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
knight Rider
New Member
Join Date: May 2019
Location: Iran
Old 05-16-2019 , 17:53   Re: remove default say from adminprefix plugin
Reply With Quote #6

Thanks Bro. Its Worked Correctly Im deleted these plugins and installed the ChatManager Master. So the problem was fixed
The plugins that i deleted them :
1.AdminPrefix.amxx
2.admin-chat-color.amxx
خیلی ممنونم ازت دوست عزیز

Last edited by knight Rider; 05-16-2019 at 19:08.
knight Rider is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 13:44.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode