Raised This Month: $18 Target: $400
 4% 

Server not responding CS 1.6


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
xVanicx
New Member
Join Date: Apr 2020
Old 04-01-2020 , 21:41   Server not responding CS 1.6
Reply With Quote #1

Hello, everyone.

I installed a Jailbreak mod ( from https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=164224 ). With installation i had no problems, all modules are activated , in plugins.ini I added the 3rd party plugin. When i restart the server , i click on favorites where i added my server is says not responding and i cant connect to it , same thing happened when i tried to install zombie plague mod. It just not responding i cant connect.

AMX MOD X version 1.8.3
Server is running on Linux.
Did i miss something with the files?
I would appreciate your help.
Thanks

p.s i have a screenshot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	csscreenshot.png
Views:	48
Size:	37.0 KB
ID:	180488  
xVanicx is offline
4ever16
Veteran Member
Join Date: Apr 2015
Old 04-07-2020 , 11:10   Re: Server not responding CS 1.6
Reply With Quote #2

sv_lan 0

Are you running it from your own PC?

If so try to open ports for HLDS.
4ever16 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:44.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode