Raised This Month: $203 Target: $400
 50% 

What's the limit of "Handle Using Hud"?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
NC.svtrade
Senior Member
Join Date: Nov 2015
Old 10-13-2017 , 18:34   What's the limit of "Handle Using Hud"?
Reply With Quote #1

Same as the topic name
NC.svtrade is offline
Drixevel
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2009
Location: Somewhere headbangin'
Old 10-14-2017 , 14:04   Re: What's the limit of "Handle Using Hud"?
Reply With Quote #2

If you're referring to hud syncs then usually 6 is the max, handles in Sourcemod go up to 4096 I believe. (citation needed on 4096)
Drixevel is offline
NC.svtrade
Senior Member
Join Date: Nov 2015
Old 10-15-2017 , 00:21   Re: What's the limit of "Handle Using Hud"?
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by Drixevel View Post
If you're referring to hud syncs then usually 6 is the max, handles in Sourcemod go up to 4096 I believe. (citation needed on 4096)
thanks
NC.svtrade is offline
WildCard65
Veteran Member
Join Date: Aug 2013
Location: Canada
Old 10-15-2017 , 08:25   Re: What's the limit of "Handle Using Hud"?
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by Drixevel View Post
If you're referring to hud syncs then usually 6 is the max, handles in Sourcemod go up to 4096 I believe. (citation needed on 4096)
4096 is the entity limit, SourceMod's handle limit is actually 32,768
__________________

Last edited by WildCard65; 10-15-2017 at 08:26.
WildCard65 is offline
Mitchell
~lick~
Join Date: Mar 2010
Old 10-15-2017 , 10:10   Re: What's the limit of "Handle Using Hud"?
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by WildCard65 View Post
4096 is the entity limit, SourceMod's handle limit is actually 32,768
I wish the entity limit was that much. You'd be lucky to get 1,700 before clients start ro overflow and crash. The server crashes at 2048. Unless something changed within the year.
Mitchell is offline
Drixevel
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2009
Location: Somewhere headbangin'
Old 10-15-2017 , 12:55   Re: What's the limit of "Handle Using Hud"?
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by WildCard65 View Post
4096 is the entity limit, SourceMod's handle limit is actually 32,768
What he typed.
Drixevel is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 10-15-2017 , 17:56   Re: What's the limit of "Handle Using Hud"?
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by Mitchell View Post
I wish the entity limit was that much. You'd be lucky to get 1,700 before clients start ro overflow and crash. The server crashes at 2048. Unless something changed within the year.
He said the entity limit, not the networked entity / edict limit. The networked entity limit is 2048.
__________________
Not currently working on SourceMod plugin development.
Powerlord is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:25.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode