Raised This Month: $62 Target: $400
 15% 

[TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
rtil
Member
Join Date: Dec 2009
Old 11-12-2011 , 07:10   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #61

are there also similar mods to do this with flare guns and other weapons that would emit light?
rtil is offline
DarthNinja
SourceMod Plugin Approver
Join Date: Mar 2009
Location: PreThinkHook()
Old 11-12-2011 , 16:10   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #62

About 4 posts before yours:
https://forums.alliedmods.net/showpo...6&postcount=58
__________________
DarthNinja is offline
nera427
New Member
Join Date: Apr 2014
Old 04-18-2014 , 04:29   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #63

Hey, i know this is 4 years old, but how would one fix this error:

04/18/2014 - 00:27:46: World triggered "Round_Start"
L 04/18/2014 - 00:27:46: [SM] Native "SDKHook" reported: Hook type not supported on this game
L 04/18/2014 - 00:27:46: [SM] Displaying call stack trace for plugin "TF2_Ignite_Light.smx":
L 04/18/2014 - 00:27:46: [SM] [0] Line 145, /home/groups/alliedmodders/forums/files/2/3/4/6/7/78837.attach::HookClient()
L 04/18/2014 - 00:27:46: [SM] [1] Line 140, /home/groups/alliedmodders/forums/files/2/3/4/6/7/78837.attach:layerSpawn()



The light isnt working on my server.
nera427 is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 04-18-2014 , 12:01   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #64

Quote:
Originally Posted by nera427 View Post
Hey, i know this is 4 years old, but how would one fix this error:

04/18/2014 - 00:27:46: World triggered "Round_Start"
L 04/18/2014 - 00:27:46: [SM] Native "SDKHook" reported: Hook type not supported on this game
L 04/18/2014 - 00:27:46: [SM] Displaying call stack trace for plugin "TF2_Ignite_Light.smx":
L 04/18/2014 - 00:27:46: [SM] [0] Line 145, /home/groups/alliedmodders/forums/files/2/3/4/6/7/78837.attach::HookClient()
L 04/18/2014 - 00:27:46: [SM] [1] Line 140, /home/groups/alliedmodders/forums/files/2/3/4/6/7/78837.attach:layerSpawn()



The light isnt working on my server.
Which version of SDKHooks are you using? SDKHooks ships with SourceMod 1.5+ now and that's the version you should be using.
__________________
Am I back? Well, we'll see.
Powerlord is offline
nera427
New Member
Join Date: Apr 2014
Old 04-18-2014 , 16:52   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #65

Quote:
Originally Posted by Powerlord View Post
Which version of SDKHooks are you using? SDKHooks ships with SourceMod 1.5+ now and that's the version you should be using.
I'm running the 1.6.0 dev build of Sourcemod, so I have whatever version is packed with that. Every single other plugin I have works, even the flare gun light, ignite bodies light, and flaming arrow light from this thread works. I tried the fix that naris posted, but nothing. Nor does the version Mecha has up
nera427 is offline
Horsedick
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2011
Old 04-18-2014 , 18:08   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #66

Quote:
Originally Posted by nera427 View Post
I'm running the 1.6.0 dev build of Sourcemod, so I have whatever version is packed with that. Every single other plugin I have works, even the flare gun light, ignite bodies light, and flaming arrow light from this thread works. I tried the fix that naris posted, but nothing. Nor does the version Mecha has up
use latest 1.5.4 build then try it..be sure you fully eliminate the 1.6 version to avoid conflicts.
Horsedick is offline
nera427
New Member
Join Date: Apr 2014
Old 04-19-2014 , 01:43   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #67

Quote:
Originally Posted by Horsedick View Post
use latest 1.5.4 build then try it..be sure you fully eliminate the 1.6 version to avoid conflicts.
The only reason I am using 1.6 is because 1.5.4 didnt work for some reason. I tried my hardest to figure it out. My only solution was the dev build
nera427 is offline
Horsedick
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2011
Old 04-19-2014 , 10:13   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #68

Quote:
Originally Posted by nera427 View Post
The only reason I am using 1.6 is because 1.5.4 didnt work for some reason. I tried my hardest to figure it out. My only solution was the dev build
After going back to 1.5.4 what errors are you showing? I just loaded it to test against latest 1.5.4 and it works fine.
Horsedick is offline
vadia111
Senior Member
Join Date: Dec 2013
Old 03-04-2018 , 16:19   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #69

need fix Flamethrower Light
vadia111 is offline
DarthNinja
SourceMod Plugin Approver
Join Date: Mar 2009
Location: PreThinkHook()
Old 03-05-2018 , 15:28   Re: [TF2] Pyro Flamethrower Light Emittion (1.3)
Reply With Quote #70

Quote:
Originally Posted by vadia111 View Post
need fix Flamethrower Light
what problem Flamethrower Light
__________________
DarthNinja is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 17:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode