Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

CS2 - RCON problems to conect.


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
mucek181
New Member
Join Date: Sep 2010
Old 11-18-2023 , 08:32   CS2 - RCON problems to conect.
Reply With Quote #1

Hello, I have a problem with the RCON connection on a certain website and not only do I get the following message:

HTML Code:
Can't connect to RCON server: Connection refused
All ports are unlocked, Rcon is also maybe I'm doing something wrong. Please help, what can I do? I have an individual server on OVH.

​This is a server for Counter-Strike 2

Last edited by mucek181; 11-18-2023 at 08:34.
mucek181 is offline
Austin
Senior Member
Join Date: Oct 2005
Old 11-20-2023 , 03:11   Re: CS2 - RCON problems to conect.
Reply With Quote #2

I don't think rcon is working in cs2

but at least for css/csgo you had to also have this on your servers start up command line.
-usercon
Austin is offline
CryWolf
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Romania
Old 11-20-2023 , 08:33   Re: CS2 - RCON problems to conect.
Reply With Quote #3

use fake_rcon (google it) im using for quite a while and it's fine.
__________________
I dont walk trough this world with fear in my heart.
www.dark-arena.com L4D, CS1.6, CZ Servers
CryWolf is offline
Send a message via MSN to CryWolf Send a message via Yahoo to CryWolf
Austin
Senior Member
Join Date: Oct 2005
Old 11-21-2023 , 03:07   Re: CS2 - RCON problems to conect.
Reply With Quote #4

I haven't tried it but this looks good and you don't need to install metamod.
https://www.reddit.com/r/cs2/comment...ool/?rdt=33662
Austin is offline
plovlover
New Member
Join Date: Oct 2023
Location: Uzbekistan
Old 11-21-2023 , 03:46   Re: CS2 - RCON problems to conect.
Reply With Quote #5

If you're connected to the same server you trying to RCON, it will not work. You should be disconnected or use another RCON client to connect to server.

Also, it is recommended that you define your external IP in rcon_address in server.cfg and add

+net_public_adr your_public_ip

to your startup script.
plovlover is offline
Wizzardoff
Senior Member
Join Date: Dec 2022
Old 11-21-2023 , 12:54   Re: CS2 - RCON problems to conect.
Reply With Quote #6

metamod 1255 plus fake_rcon work great
Wizzardoff is offline
Austin
Senior Member
Join Date: Oct 2005
Old 11-21-2023 , 14:41   Re: CS2 - RCON problems to conect.
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by plovlover View Post
If you're connected to the same server you trying to RCON, it will not work.
Thank you. You just saved me the trouble of setting it up to check it out.

Quote:
Originally Posted by Wizzardoff View Post
metamod 1255 plus fake_rcon work great
For:
Windows servers
Linux servers
or both?

Last edited by Austin; 11-21-2023 at 16:43.
Austin is offline
Wizzardoff
Senior Member
Join Date: Dec 2022
Old 11-21-2023 , 18:40   Re: CS2 - RCON problems to conect.
Reply With Quote #8

A i know,both work with 1255 dev release. I have it on linux and works great with fake_rcon.

Last edited by Wizzardoff; 11-21-2023 at 18:41.
Wizzardoff is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 20:53.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode