Raised This Month: $403 Target: $400
 100% 

Replace first character in a string


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Natsheh
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Muslim and proud!
Old 07-24-2018 , 08:51   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #21

Quote:
Originally Posted by BaD CopY View Post
I need decoder to secure stored informations in database and encoder to show real values in game
Its not called data base for nothing?
__________________
@Jailbreak API MODE 100% done !
@User Tag Prefix 100% done !
@Mystery Box 100% done !

@Arena Mod 90% done !

Gaming Districts Community
Donate
Natsheh is offline
Send a message via MSN to Natsheh Send a message via Skype™ to Natsheh
BaD CopY
Senior Member
Join Date: Oct 2014
Location: Home
Old 07-24-2018 , 09:13   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #22

so it's called database and protection is not needed ?

I dont want to let someone change values from database directly
BaD CopY is offline
Send a message via Yahoo to BaD CopY Send a message via Skype™ to BaD CopY
Natsheh
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Muslim and proud!
Old 07-24-2018 , 09:30   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #23

Quote:
Originally Posted by BaD CopY View Post
so it's called database and protection is not needed ?

I dont want to let someone change values from database directly
Could you state what kind of information that need to be encoded?

So dont give access to the ones you dont trust.
__________________
@Jailbreak API MODE 100% done !
@User Tag Prefix 100% done !
@Mystery Box 100% done !

@Arena Mod 90% done !

Gaming Districts Community
Donate

Last edited by Natsheh; 07-24-2018 at 09:31.
Natsheh is offline
Send a message via MSN to Natsheh Send a message via Skype™ to Natsheh
BaD CopY
Senior Member
Join Date: Oct 2014
Location: Home
Old 07-24-2018 , 09:41   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #24

I used md5 to secure informations (saved ammo packs for example) but there is no way to decode md5 with amxx.. if I'm using sqlite it's not hard to change values from it
BaD CopY is offline
Send a message via Yahoo to BaD CopY Send a message via Skype™ to BaD CopY
KliPPy
AlliedModders Donor
Join Date: May 2013
Location: Serbia
Old 07-24-2018 , 10:03   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #25

It's because md5 is not an encryption algorithm, it's a hashing algorithm, that's why there's no decoding (it's not just AMXX, any other language). Also md5 hasn't been considered cryptographically secure for a long time, so your effort (mostly) doesn't even matter.
Such data like ammo packs is not secure/secret data so it doesn't matter. Why and how would anyone change values in your sqlite database?
__________________
KliPPy is offline
BaD CopY
Senior Member
Join Date: Oct 2014
Location: Home
Old 07-24-2018 , 10:13   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #26

There is some ways (online) to encode md5 so that is why I said 'with AMXX'. Anyway, why you think it's not possible to change values in sqlite database ? Ammo packs was just an example.. I alse save VIPs in sqlite database and there is also a number of days before VIP will be removed. I want to decode that values. I tried to make it myself but I need help.
BaD CopY is offline
Send a message via Yahoo to BaD CopY Send a message via Skype™ to BaD CopY
KliPPy
AlliedModders Donor
Join Date: May 2013
Location: Serbia
Old 07-24-2018 , 10:40   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #27

You are mixing up terms "encode" and "decode".
There are ways online to do it because it's not cryptographically secure and people have found ways to crack it. You have to understand that MD5 is not an encryption algorithm.
I never said it isn't possible. What I'm saying is that it doesn't matter and you shouldn't be doing this.
__________________

Last edited by KliPPy; 07-24-2018 at 10:40.
KliPPy is offline
BaD CopY
Senior Member
Join Date: Oct 2014
Location: Home
Old 07-25-2018 , 12:06   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #28

I need one more think to finish: how to select characters two by two in for loop ?
BaD CopY is offline
Send a message via Yahoo to BaD CopY Send a message via Skype™ to BaD CopY
BaD CopY
Senior Member
Join Date: Oct 2014
Location: Home
Old 07-25-2018 , 13:39   Re: Replace first character in a string
Reply With Quote #29

Solved!
BaD CopY is offline
Send a message via Yahoo to BaD CopY Send a message via Skype™ to BaD CopY
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 20:22.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode