Raised This Month: $403 Target: $400
 100% 

How To Change Skybox Only For LIVE GOTV Viewer?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
mhn
Junior Member
Join Date: Jul 2018
Old 07-11-2018 , 06:24   How To Change Skybox Only For LIVE GOTV Viewer?
Reply With Quote #1

Hey There!

I have a dedicated server with GOTV + Separate Server for GOTV Relay.
As you guys would've skyboxes in PGL Major Stream Or ECS Streams they have a Different skybox in Stream but players see the default one which means skybox is changed On observer Machine.
I Tried Doing That While being On Spec But It Changes For Everyone On The Server.

If i go to GOTV and change it with sv_skyname command i get this error.
"Can't change replicated ConVar sv_skyname from console of client, only server operator can change its value."

Anyone know how to change skybox in GOTV Live?
mhn is offline
andrept4
Senior Member
Join Date: Dec 2012
Location: Barcelos,Braga
Old 07-14-2018 , 07:34   Re: How To Change Skybox Only For LIVE GOTV Viewer?
Reply With Quote #2

try to use rcon_password in GOTV, maybe?
__________________
andrept4 is offline
Pohearts
AlliedModders Donor
Join Date: Oct 2014
Location: Hong Kong
Old 07-14-2018 , 09:14   Re: How To Change Skybox Only For LIVE GOTV Viewer?
Reply With Quote #3

out of curious, is there any video shows they have changed their skyboxes in GOTV?
__________________
HoursPlayed.net / Next Level Gaming network
Pohearts is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 07-14-2018 , 17:04   Re: How To Change Skybox Only For LIVE GOTV Viewer?
Reply With Quote #4

A [SourceMod] plugin could replicate a different value of sv_skyname to the GOTV client.
__________________
asherkin is offline
mhn
Junior Member
Join Date: Jul 2018
Old 07-14-2018 , 19:41   Re: How To Change Skybox Only For LIVE GOTV Viewer?
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
A [SourceMod] plugin could replicate a different value of sv_skyname to the GOTV client.
HOW and Which plugin?
mhn is offline
DukeBruno123
Member
Join Date: Jan 2016
Location: Germany
Old 07-15-2018 , 12:08   Re: How To Change Skybox Only For LIVE GOTV Viewer?
Reply With Quote #6

Insecure on server & client and HLAE maybe

Or its GOTV+ but I highly doubt that.

Last edited by DukeBruno123; 07-15-2018 at 12:09.
DukeBruno123 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:04.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode