Raised This Month: $120 Target: $400
 30% 

[TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
ThatKidWhoGames
Veteran Member
Join Date: Jun 2013
Location: IsValidClient()
Old 03-05-2014 , 10:38   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.3, 2013-10-22)
Reply With Quote #21

Best map chooser plugin ever! I use it on all of my servers!
__________________


I take custom plugin requests, add me on Steam for details.

Last edited by ThatKidWhoGames; 03-05-2014 at 10:38.
ThatKidWhoGames is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 03-05-2014 , 20:01   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.3, 2013-10-22)
Reply With Quote #22

Speaking of this MapChooser, it's time to release a new version. Here's what's new in 1.5.4:
  • Ported the SourceMod 1.5.3 double-nomination bugfix to NativeVotes MapChooser.
  • Ported the removal of g_NominateCount from SourceMod 1.5.3, should fix nomination count being off.
  • Better detection of SourceMod's MapChooser, since this can't run at the same time as it.
  • No longer tries using NativeVotes votes on games that don't support multiple choice votes (although why are you using this MapChooser on a non-supported game?)

Note: Although this is compiled against the NativeVotes 1.0.0 beta 3 nativevotes.inc, it doesn't use any 1.0.x features and should work fine using NativeVotes 0.8.x.

Edit: Sorry, spotted a last minute bug I needed to fix. New version is posted now which fixes it.
Attached Files
File Type: sp Get Plugin or Get Source (nativevotes_mapchooser.sp - 38 views - 41.0 KB)
File Type: smx nativevotes_mapchooser.smx (20.4 KB, 51 views)
__________________
Am I back? Well, we'll see.

Last edited by Powerlord; 03-05-2014 at 20:13.
Powerlord is offline
Wilczek
AlliedModders Donor
Join Date: Oct 2012
Location: Poland
Old 03-06-2014 , 12:39   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)
Reply With Quote #23

Powerlord, is CSGO version still broken?
__________________
Wilczek is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 03-06-2014 , 13:15   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)
Reply With Quote #24

Quote:
Originally Posted by Wilczek View Post
Powerlord, is CSGO version still broken?
Yes. While I haven't checked CS:GO itself recently to see if Valve ever fixed the multiple choice vote panels, NativeVotes itself still has the multiple choice vote panels disabled for CS:GO.
__________________
Am I back? Well, we'll see.
Powerlord is offline
Krufftys Killers
Senior Member
Join Date: Jan 2014
Old 03-19-2014 , 20:52   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)
Reply With Quote #25

L 03/19/2014 - 15:12:42: SourceMod error session started
L 03/19/2014 - 15:12:42: Info (map "m3_crowd_control") (file "errors_20140319.log")
L 03/19/2014 - 15:12:42: [nativevotes_mapchooser.smx] Unable to create a valid map list.
L 03/19/2014 - 154:08: Error log file session closed.
Krufftys Killers is offline
KBL4D2
Member
Join Date: Sep 2012
Old 06-07-2014 , 05:09   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)
Reply With Quote #26

Hi, I would like to ask...

If my players want to change the map immediately during the round (Without waiting for the timer to reach)
How will my players vote? TF2's nextlevel voting isn't working for my players.

Thanks in advance!
KBL4D2 is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 06-07-2014 , 10:46   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)
Reply With Quote #27

Quote:
Originally Posted by KBL4D2 View Post
Hi, I would like to ask...

If my players want to change the map immediately during the round (Without waiting for the timer to reach)
How will my players vote? TF2's nextlevel voting isn't working for my players.

Thanks in advance!
You can combine this plugin with the SourceMod rockthevote plugin.
__________________
Am I back? Well, we'll see.
Powerlord is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 10-23-2014 , 13:27   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)
Reply With Quote #28

So, here's a new version of NativeVotes MapChooser, version 1.6.0. The changes this time include:
  • Version number has been increased to 1.6.0 to show that it is synced with SourceMod 1.6.x
  • Synced with MapChooser 1.6.x
    • MapChooser now checks if we've run out of votes before trying to add the first vote item. This prevents unhelpful errors when we run out of maps.
    • MapChooser now has a number of checks in place for votes that have no items in them and will refuse to start such a vote.
    • MapChooser will no longer randomly choose Extend or Don't Change if no one votes.
  • Separated out vote logic for normal and NativeVotes votes. This means that a vote now knows if it was a standard or NativeVotes vote and will no longer attempt (and fail) to switch vote styles mid-vote if NativeVotes is loaded/unloaded.
  • If NativeVotes is being used, increased the time between a vote ending and a runoff vote starting. This prevents an issue where runoff votes would sometimes fail to display to users. This new value is 3 seconds (old value was 2 seconds), which matches the amount of time NativeVotes uses internally for /revote .
Attached Files
File Type: sp Get Plugin or Get Source (nativevotes_mapchooser.sp - 44 views - 43.4 KB)
File Type: smx nativevotes_mapchooser.smx (20.9 KB, 63 views)
__________________
Am I back? Well, we'll see.

Last edited by Powerlord; 10-23-2014 at 13:28.
Powerlord is offline
Custo
Member
Join Date: Mar 2013
Location: Liberty City, LC State
Old 07-03-2015 , 22:07   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)
Reply With Quote #29

Hey, the mapchoser seems to be bugged. It doesn't present votes at the set time, and when manually forced, only shows extended time.

I'm going to assume it has to do with that spam of "Map_IsValid No such map 'insert_map_name'", correct?
Custo is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 07-03-2015 , 22:09   Re: [TF2] NativeVotes MapChooser (v1.5.4, 2014-03-05)
Reply With Quote #30

Quote:
Originally Posted by Custo View Post
Hey, the mapchoser seems to be bugged. It doesn't present votes at the set time, and when manually forced, only shows extended time.

I'm going to assume it has to do with that spam of "Map_IsValid No such map 'insert_map_name'", correct?
Yes... this is a bug in SourceMod.

Update to a recent SourceMod snapshot... although I heard somewhere between snapshots 5214 and 5216 the admin parser started acting weird if you use groups.
__________________
Am I back? Well, we'll see.
Powerlord is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:51.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode