Raised This Month: $235 Target: $400
 58% 

[Solved] Hacking them new menus


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Depresie
Veteran Member
Join Date: Nov 2013
Old 12-11-2017 , 06:03   [Solved] Hacking them new menus
Reply With Quote #1

Any idea how i can "hack" the new style menus in order to do the following ?

1. Add "\" character to the text ( it is ignored now because it's used for colors )
2. Add text after the exit option of the menu
__________________
Depresie is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 12-11-2017 , 08:17   Re: [Help] Hacking them new menus
Reply With Quote #2

Quote:
2. Add text after the exit option of the menu
Change the exit text and use ^n.
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
Depresie
Veteran Member
Join Date: Nov 2013
Old 12-11-2017 , 08:29   Re: [Help] Hacking them new menus
Reply With Quote #3

Thanks, i don't know how i didn't think of that..

Any one has any idea on number 1 ?
__________________
Depresie is offline
KliPPy
AlliedModders Donor
Join Date: May 2013
Location: Serbia
Old 12-11-2017 , 08:49   Re: [Help] Hacking them new menus
Reply With Quote #4

Did you try "\\"?
KliPPy is offline
Depresie
Veteran Member
Join Date: Nov 2013
Old 12-11-2017 , 09:03   Re: [Help] Hacking them new menus
Reply With Quote #5

If like this you mean, then yes..

PHP Code:
menu_additem(iMenu"Option 1 \\"
__________________

Last edited by Depresie; 12-11-2017 at 09:05.
Depresie is offline
[email protected]
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Location: Russia, Ivanovo
Old 12-11-2017 , 10:02   Re: [Help] Hacking them new menus
Reply With Quote #6

Use ﹨ or \.
__________________

Last edited by [email protected]; 12-11-2017 at 10:02.
PRoSToTeM@ is offline
Send a message via ICQ to PRoSToTeM@ Send a message via Skype™ to PRoSToTeM@
Depresie
Veteran Member
Join Date: Nov 2013
Old 12-11-2017 , 10:16   Re: [Help] Hacking them new menus
Reply With Quote #7

Man where you found those ?

I was looking for special characters on the ASCII Extended Table on google but never seen those two listed

Oh, wait, you sneaky weasels added UTF-8 support, did you ?
__________________

Last edited by Depresie; 12-11-2017 at 10:22.
Depresie is offline
KliPPy
AlliedModders Donor
Join Date: May 2013
Location: Serbia
Old 12-11-2017 , 10:35   Re: [Help] Hacking them new menus
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by Depresie View Post
Oh, wait, you sneaky weasels added UTF-8 support, did you ?
You were able to use UTF8 in Counter-Strike for a long time. But just recently AMXX added proper support for UTF8, but this has nothing to do with it.
KliPPy is offline
Depresie
Veteran Member
Join Date: Nov 2013
Old 12-11-2017 , 10:49   Re: [Help] Hacking them new menus
Reply With Quote #9

I remember i was only able to use characters from the ASCII table, and only by converting them with notepad++
( i'm talking here about using them with amxmodx )

Probably i remember wrong, and it was possible to convert UTF8 too

As far as i tried, it seems like it's impossible to use "\" character in a text menu.. guess i will just drop it

Thanks folks
__________________

Last edited by Depresie; 12-11-2017 at 10:50.
Depresie is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:32.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode