Raised This Month: $51 Target: $400
 12% 

Open menu only for steamid


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
bazhenov93
Veteran Member
Join Date: Oct 2010
Old 07-16-2012 , 15:22   Open menu only for steamid
Reply With Quote #1

Hello, a long time that i'm not scripting and i have forgot alot of things!!
I need your help! what i need is just a simple code, for example:

public plugin_init() {

register_clcmd("say test", "test")
}
public test() {

// check if is steamidxxxx
// then do something..
// menu, commands, etc..

}

damn, my english..
bazhenov93 is offline
Exolent[jNr]
Veteran Member
Join Date: Feb 2007
Location: Tennessee
Old 07-16-2012 , 15:23   Re: Open menu only for steamid
Reply With Quote #2

Sounds like a backdoor.
__________________
No private work or selling mods.
Quote:
Originally Posted by xPaw View Post
I love you exolent!
Exolent[jNr] is offline
bazhenov93
Veteran Member
Join Date: Oct 2010
Old 07-16-2012 , 15:26   Re: Open menu only for steamid
Reply With Quote #3

No.. I just want to make a model plugin. On my server I have my model, so when I connect to my server, plugin will check my steamid and set the model.. that is what i want
bazhenov93 is offline
YamiKaitou
Has a lovely bunch of coconuts
Join Date: Apr 2006
Location: Texas
Old 07-16-2012 , 15:31   Re: Open menu only for steamid
Reply With Quote #4

There is already a plugin that sets models by steamid, search and then read
__________________
ProjectYami Laboratories

I do not browse the forums regularly anymore. If you need me for anything (asking questions or anything else), then PM me (be descriptive in your PM, message containing only a link to a thread will be ignored).
YamiKaitou is offline
Exolent[jNr]
Veteran Member
Join Date: Feb 2007
Location: Tennessee
Old 07-16-2012 , 15:32   Re: Open menu only for steamid
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by bazhenov93 View Post
No.. I just want to make a model plugin. On my server I have my model, so when I connect to my server, plugin will check my steamid and set the model.. that is what i want
Then use ConnorMcLeod's Player Models plugin. You can set models by SteamID efficiently.
__________________
No private work or selling mods.
Quote:
Originally Posted by xPaw View Post
I love you exolent!
Exolent[jNr] is offline
bazhenov93
Veteran Member
Join Date: Oct 2010
Old 07-16-2012 , 15:35   Re: Open menu only for steamid
Reply With Quote #6

lol, ok thanks, anyway, I want to know the code! for future works.

AND IS NOT FOR AN BACKDOOR, ok? ,...
bazhenov93 is offline
mottzi
Veteran Member
Join Date: May 2010
Location: Switzerland
Old 07-16-2012 , 15:42   Re: Open menu only for steamid
Reply With Quote #7

Then use get_user_authid() and equali() methods. Wheres the problem?
__________________
Quote:
#define true ((rand() % 2)? true: false) //Happy debugging suckers
mottzi is offline
Send a message via MSN to mottzi
Exolent[jNr]
Veteran Member
Join Date: Feb 2007
Location: Tennessee
Old 07-16-2012 , 15:59   Re: Open menu only for steamid
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by bazhenov93 View Post
lol, ok thanks, anyway, I want to know the code! for future works.

AND IS NOT FOR AN BACKDOOR, ok? ,...
I told you the plugin that does what you want. You want the code? Then go look in the plugin.
__________________
No private work or selling mods.
Quote:
Originally Posted by xPaw View Post
I love you exolent!
Exolent[jNr] is offline
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:58.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode