Raised This Month: $51 Target: $400
 12% 

Move Player


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   Counter-Strike        Category:   Admin Commands       
Artifact
Veteran Member
Join Date: Jul 2010
Old 03-09-2012 , 10:07   Move Player
Reply With Quote #1

[SRB]

[ENG]

Installation:

Copy amxx file in plugins folder
move_players.amxx ==> web ftp > cstrike > addons > amxmodx > plugins >

After that goes to config folder where you find plugins.ini file and write there pluginname.amxx
web ftp > cstrike > addons > amxmodx > configs > plugins.ini & wrtie move_players_eng.amxx

Restart server via FTP or go to the server and change map. Then try

Cvars and commands:
Cvars:
* amx_mpip <ip of server> (eg. amx_mpip 193.104.68.36:27044)
* amx_mpname <server name> (eg. amx_mpname "Gladiator Arena")

Commands:
* amx_move <target name> (eg. amx_move good.) --> Dont need full target name
* amx_movemenu --> Choose player

This plugin help you to transfer one or more players to other server without givs IP to them.
It is very helpful if you have eg CW and PUBLIC and you dont want to your PUBLIC server be empty and CW full.

Bugs and suggestions send to [email protected]
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (move_players_eng.sma - 1345 views - 4.1 KB)
__________________

Last edited by Artifact; 03-23-2012 at 12:21.
Artifact is offline
Exolent[jNr]
Veteran Member
Join Date: Feb 2007
Location: Tennessee
Old 03-09-2012 , 10:08   Re: Move Player
Reply With Quote #2

You are not allowed to post .amxx files.

You could also add a menu or something to support multiple servers.
__________________
No private work or selling mods.
Quote:
Originally Posted by xPaw View Post
I love you exolent!
Exolent[jNr] is offline
kramesa
Veteran Member
Join Date: Feb 2011
Location: Brazil
Old 03-09-2012 , 10:20   Re: Move Player
Reply With Quote #3

Code:
client_cmd(target, "Connect %s:%d", server, serverport)

=>

Code:
client_cmd(target, ";Connect %s:%d", server, serverport)

?
__________________
kramesa is offline
Artifact
Veteran Member
Join Date: Jul 2010
Old 03-09-2012 , 10:25   Re: Move Player
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by Exolent[jNr] View Post
You are not allowed to post .amxx files.

You could also add a menu or something to support multiple servers.
I cant right now... Edit if you want

Quote:
Originally Posted by kramesa View Post
Code:
client_cmd(target, "Connect %s:%d", server, serverport)


=>

Code:
client_cmd(target, ";Connect %s:%d", server, serverport)


?
Dont worry ;)
__________________

Last edited by Artifact; 03-09-2012 at 10:26.
Artifact is offline
HoLLyWooD
Senior Member
Join Date: Nov 2010
Location: Ukraine Krivoy Rog
Old 03-09-2012 , 10:26   Re: Move Player
Reply With Quote #5

good idea!
__________________

You do not know what to tell? Keep silent! You will look cleverer!
Не знаешь что сказать? Промолчи! Будешь выглядеть умней!
Статьи по скриптингу: НА РУССКОМ
HoLLyWooD is offline
kramesa
Veteran Member
Join Date: Feb 2011
Location: Brazil
Old 03-09-2012 , 10:35   Re: Move Player
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by Artifact View Post
I cant right now... Edit if you want



Dont worry ;)
SU.
__________________

Last edited by kramesa; 03-10-2012 at 17:33.
kramesa is offline
Geoslide
Senior Member
Join Date: Jun 2011
Location: Chilean player
Old 03-09-2012 , 19:44   Re: Move Player
Reply With Quote #7

Nice.

there are several things that can be optimized.
__________________
Basebuilder V6 - plugin for sale
Jailbreak V6 - plugin for sale
more plugins in progress ...

Geoslide ?

Last edited by Geoslide; 03-09-2012 at 19:45.
Geoslide is offline
Devil259
Veteran Member
Join Date: Dec 2009
Location: France (59)
Old 03-10-2012 , 06:06   Re: Move Player
Reply With Quote #8

http://www.amxmodx.org/funcwiki.php?...rget&go=search

You should use flag 8, since bots cannot be moved.
__________________
You can do anything you set your mind to, man.

Devil259 is offline
Old 03-10-2012, 07:27
Geoslide
This message has been deleted by Geoslide. Reason: solve
Artifact
Veteran Member
Join Date: Jul 2010
Old 03-10-2012 , 15:04   Re: Move Player
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by Devil259 View Post
http://www.amxmodx.org/funcwiki.php?...rget&go=search

You should use flag 8, since bots cannot be moved.
Thanks, edited ;)
__________________
Artifact is offline
Xvil
BANNED
Join Date: Feb 2012
Old 03-10-2012 , 15:19   Re: Move Player
Reply With Quote #10

You Can Add sounds, Hudmessages, .....

Nice Work
Xvil is offline
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:02.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode