Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

[ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
midnight9
Senior Member
Join Date: Nov 2012
Old 07-29-2020 , 15:58   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #991

Quote:
Originally Posted by Arkarr View Post
I see.
For your second suggestion, it's already implemented. Check the configuration file steamchattexts_public.xml
Yea i did see this, just figured it was for replying to direct steam messages, and wasnt sure if it would be same when replying to messages on steam group chat.
midnight9 is offline
TioYosho
New Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-03-2020 , 16:39   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #992

hi, i have a error to run the bot, here is the log

Quote:
03-08-2020 40:52 p. m. (Version V12.0 - PUBLIC) LINUX : YES
*************************
-2147467259 - System.Net.Sockets
Void UpdateStatusAfterSocketErrorAndThrowException (System.Net.Sockets.SocketError, System.String)


Address already in use
at System.Net.Sockets.Socket.UpdateStatusAfterSo cketErrorAndThrowException(SocketError error, String callerName)
at System.Net.Sockets.Socket.DoBind(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)
at System.Net.Sockets.Socket.Bind(EndPoint localEP)
at System.Net.Sockets.TcpListener.Start(Int32 backlog)
at System.Net.Sockets.TcpListener.Start()
at ASteambot.Networking.Webinterface.HTTPServer. Listen() in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SO URCE\ASteambot\Networking\Webinterface\HTTPSe rver.cs:line 33
at ASteambot.Program.Start() in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SO URCE\ASteambot\Program.cs:line 158
at ASteambot.Program.Main(String[] args) in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SO URCE\ASteambot\Program.cs:line 129
i'm new whit trade bots
TioYosho is offline
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 08-04-2020 , 14:14   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #993

Quote:
Originally Posted by TioYosho View Post
hi, i have a error to run the bot, here is the log

i'm new whit trade bots
It's not a *trade bot* only.
"Address already in use" change -> TCP port.
__________________

Last edited by Arkarr; 08-04-2020 at 14:15.
Arkarr is offline
Lief
Junior Member
Join Date: Apr 2018
Location: LA
Old 08-09-2020 , 00:52   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #994

I am having some trouble with this bot and it is not connecting to my database properly. I am getting this message when I load up the steambot:
Connecting to database server...
Success.
Attempt to connect to database...
Connection failed ! (MySql.Data.MySqlClient.MySqlException (0x80004005): Access denied for user 'simple'@'%' to database ' simple_steambot'
at MySql.Data.MySqlClient.MySqlStream.ReadPacket ()
at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.GetResult (Int32& affectedRow, Int64& insertedId)
at MySql.Data.MySqlClient.Driver.GetResult(Int32 statementId, Int32& affectedRows, Int64& insertedId)
at MySql.Data.MySqlClient.Driver.NextResult(Int3 2 statementId, Boolean force)
at MySql.Data.MySqlClient.MySqlDataReader.NextRe sult()
at MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteRe ader(CommandBehavior behavior)
at MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteRe ader()
at MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteNo nQuery()
at ASteambot.Networking.Database.QUERY(String query) in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SO URCE\ASteambot\Networking\Database\Database.c s:line 193
at ASteambot.Networking.Database..ctor(String server, String username, String password, String database, String port) in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SO URCE\ASteambot\Networking\Database\Database.c s:line 31)

I have put all the correct information inside the config file and even use HeidiSQL to confirm that my information was correct but the bot is still giving me this error. Any idea on how to fix this?
__________________
LIEF
Shakespearean Enthusiast
Intermediate Programmer
Quote:
"We have heard the chimes at midnight Master Shallow"
Lief is offline
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 08-22-2020 , 11:14   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #995

Access denied for user 'simple'@'%' to database ' simple_steambot'
You have an white space in the database name !
' simple_steambot' should be 'simple_steambot'
__________________
Arkarr is offline
HiddenConn1
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2009
Location: Cambridge, UK
Old 09-01-2020 , 16:08   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #996

This plugin's auto-installer for Linux is broken. Either that or the .sh file doesn't support CentOS.
__________________
HiddenConn1 is offline
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 09-03-2020 , 06:46   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #997

Quote:
Originally Posted by HiddenConn1 View Post
This plugin's auto-installer for Linux is broken. Either that or the .sh file doesn't support CentOS.
First of all, the auto installer is not for the plugin, second, in what kind of error did you run into ? Pictures ? Logs ? More infos ?
I can't help you if you just say "don't work."
__________________
Arkarr is offline
HiddenConn1
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2009
Location: Cambridge, UK
Old 09-08-2020 , 16:09   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #998

Quote:
Originally Posted by Arkarr View Post
First of all, the auto installer is not for the plugin, second, in what kind of error did you run into ? Pictures ? Logs ? More infos ?
I can't help you if you just say "don't work."
I cannot use the bot thing as the installer thing for it is for Ubuntu (apt get etc" and does not use "yum install"). I tried to install without the bot, but when typing the commands nothing happens.

EDIT: Also claims the "sm_webshortcutscsgo_url" command is unknown.
Quote:
Unknown command "sm_webshortcutscsgo_url"
__________________

Last edited by HiddenConn1; 09-08-2020 at 16:18.
HiddenConn1 is offline
ToasterOven
Junior Member
Join Date: Aug 2020
Old 09-12-2020 , 23:09   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #999

Quote:
Originally Posted by Arkarr View Post
4) Open the configs folder and edit config.cfg.
I have a question about the steam_apikey entry in config.cfg. Should I generate and use an API key from the account I use to play and purchase on? Or should I generate one from the account I created for the bot to use? Since attempting to creating one from my "bot account" failed saying "access denied", I decided to use my personal API key; upon registration, I linked it to my local server using 127.0.0.1 as the domain name and proceeded to input it into the config.cfg:

Code:
steam_apikey=XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
However, upon using "refreshprices" in the bot console, I get this:

Code:
Error while fetching TF2's market:
Error with the API key, is it valid?  Have you made more than 100000 requests/day?
I can confirm I don't get 100000 api requests as my server is password locked (only me testing for now), and the API key is valid as I generated it from the given link.

Attempting testapi also does not work, for running testapi 440 "Mann Co. Supply Crate Key" results in: Item with name 440 not found
(440 is TF2 game id). Attempting to replace 440 with "Team Fortress 2" results in a crash.

The resulting crash log:

Code:
*************************
9/12/2020 11:18:34 PM (Version V12.0 - PUBLIC) LINUX : NO
*************************
-2146233033 - System.Private.CoreLib
Void ThrowOverflowOrFormatException(ParsingStatus, System.TypeCode)


Input string was not in a correct format.
   at System.Number.ThrowOverflowOrFormatException(ParsingStatus status, TypeCode type)
   at System.Number.ParseInt32(ReadOnlySpan`1 value, NumberStyles styles, NumberFormatInfo info)
   at ASteambot.Manager.TestAPI(String[] args) in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SOURCE\ASteambot\Manager.cs:line 183
   at ASteambot.Manager.Command(String command) in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SOURCE\ASteambot\Manager.cs:line 132
   at ASteambot.Program.Start() in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SOURCE\ASteambot\Program.cs:line 178
   at ASteambot.Program.Main(String[] args) in C:\Users\Arkarr\Documents\GitHub\ASteambot\SOURCE\ASteambot\Program.cs:line 129

I also can't test "!donatevip" in chat as an error occurs:

Code:
Error while inventory scan:
Failed to open backpack:
(btw my backpack is public)

Finally, upon starting up the bot, the green line of text in the console which displays the User, pass, and API of the bot show a different API than the one I inputed in config.cfg, is this normal?

At this point, I'm wondering if I set it up right; even though I double checked everything from the install video and the written steps/examples.

EDIT: If someone replys to this, congrats on the 1000th comment lol.

Last edited by ToasterOven; 09-12-2020 at 23:24.
ToasterOven is offline
Arkarr
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Just behind my PC screen
Old 09-14-2020 , 12:26   Re: [ANY] ASteambot - Arkarr's Steam bot
Reply With Quote #1000

Quote:
Originally Posted by HiddenConn1 View Post
I cannot use the bot thing as the installer thing for it is for Ubuntu (apt get etc" and does not use "yum install"). I tried to install without the bot, but when typing the commands nothing happens.

EDIT: Also claims the "sm_webshortcutscsgo_url" command is unknown.
I am sorry this happened. Which distribution you are using ?
__________________
Arkarr is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:19.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode