Raised This Month: $68 Target: $400
 17% 

Country On Name


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   Admin Commands        Approver:   Arkshine (91)
bboygrun
CHOMP
Join Date: May 2010
Location: France
Old 05-07-2012 , 14:09   Country On Name
Reply With Quote #1

PLUGIN : Country On Name


: | Description | :





This plugin show your country in your name, example ( if my pseudo is : Bboy Grun )

[FR] Bboy Grun ( if i'm from France )
[DE] Bboy Grun ( if i'm from Germany )
[BE] Bboy Grun ( if i'm from Belgium )
[??] Bboy Grun ( if plugin wasn't able to cath my country )

This plugin uses Geoip module.

: | Cvars | :


bot_tag (DEFAULT = 0) :
0 --> Show [??]
1 --> Show [BOT]
2 --> Show [LAN]

lan_tag (DEFAULT = 0) :
0 --> [??]
1 --> [LAN] if ip is LAN, else [??]

( Didn't find it in AlliedMods, so, why not post it :d )

EDIT : If the player leaves the server, the country will not stay on his name ;)

I let the first plugin which only do [??] or [COUNTRY], if you just want these features.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	country on name.jpg
Views:	16341
Size:	39.7 KB
ID:	103296  
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (country_on_name.sma - 4268 views - 1.2 KB)
File Type: sma Get Plugin or Get Source (country_on_name_with_cvars.sma - 2862 views - 2.4 KB)
__________________

Last edited by bboygrun; 07-31-2012 at 08:35. Reason: Forgot to say something about the plugin :d
bboygrun is offline
stiffmast3r
I am not responsible
Join Date: May 2011
Old 05-07-2012 , 14:22   Re: Country On Name
Reply With Quote #2

installed on my servers, nice work m8, i really like it
stiffmast3r is offline
bboygrun
CHOMP
Join Date: May 2010
Location: France
Old 05-07-2012 , 14:31   Re: Country On Name
Reply With Quote #3

Thanks ^^.

Well, plugin edited :d :

PHP Code:
public client_infochangedid )
{
    new 
newname32 ];
    
get_user_infoid"name"newnamecharsmaxnewname ) );
        
    if( 
g_countryid ][ ] && !has_good_namenewname ) )
    {
        
formatnewnamecharsmaxnewname ), "%s %s"g_countryid ], newname );
        
set_user_infoid"name"newname );
            
        return 
PLUGIN_HANDLED;
    }
        
    return 
PLUGIN_CONTINUE;

to

PHP Code:
public client_infochangedid )
{
    if( 
g_countryid ][ ] )
    {
        new 
newname32 ];
        
get_user_infoid"name"newnamecharsmaxnewname ) );
        
        if( !
has_good_namenewname ) )
        {
            
formatnewnamecharsmaxnewname ), "%s %s"g_countryid ], newname );
            
set_user_infoid"name"newname );
            
            return 
PLUGIN_HANDLED;
        }
    }
        
    return 
PLUGIN_CONTINUE;

__________________
bboygrun is offline
Aooka
Veteran Member
Join Date: Aug 2011
Location: Villeurbanne
Old 05-07-2012 , 14:40   Re: Country On Name
Reply With Quote #4

Good Job !
__________________
Pawn ? Useless
Aooka is offline
Niak
SourceMod Donor
Join Date: Mar 2011
Location: France
Old 05-07-2012 , 14:52   Re: Country On Name
Reply With Quote #5

Good idea, thx.
__________________
Niak is offline
Kidev
Veteran Member
Join Date: Jun 2010
Location: France
Old 05-08-2012 , 04:11   Re: Country On Name
Reply With Quote #6

Simple but usefull, nice! And what about [BOT] for bots?
__________________
Kidev is offline
bboygrun
CHOMP
Join Date: May 2010
Location: France
Old 05-08-2012 , 08:06   Re: Country On Name
Reply With Quote #7

Some people use PodBots and they don't want that [BOT] appear on their name, so [??] just appear, but i can add it with a cvar, that's not a problem.
__________________
bboygrun is offline
bLacK-bLooD
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Old 05-08-2012 , 08:14   Re: Country On Name
Reply With Quote #8

The plugin will only modify my name on scoreboard or my name in chat too ?
__________________
We all live under the same sky but we have different horizons.
bLacK-bLooD is offline
bboygrun
CHOMP
Join Date: May 2010
Location: France
Old 05-08-2012 , 08:48   Re: Country On Name
Reply With Quote #9

Name on scoreboard, name in chat, name on killing ( hud ) ...
__________________
bboygrun is offline
kiki33hun
Veteran Member
Join Date: Jul 2011
Location: Magyarország
Old 05-10-2012 , 01:14   Re: Country On Name
Reply With Quote #10

Quote:
Originally Posted by bboygrun View Post
Name on scoreboard, name in chat, name on killing ( hud ) ...

Yes using:
PHP Code:
make_deathmsg 
__________________
kiki33hun is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:56.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode