Raised This Month: $208 Target: $400
 52% 

FuncommandsX


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Vathral
Member
Join Date: Oct 2010
Old 05-18-2011 , 18:36   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #371

It works just fine for weapons and hats (without particle effects)
Vathral is offline
GuardianGabriel
Junior Member
Join Date: May 2011
Old 05-24-2011 , 10:21   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #372

Would there be any chance you could make a setting to show/hide the /tele command from chat? I love the tele, but spamming chat with it is kinda irritating.

All in all, a very good plugin, works nicely!

Also, Just got the Model Fun plugin, testing that shortly.
GuardianGabriel is offline
DarthNinja
SourceMod Plugin Approver
Join Date: Mar 2009
Location: PreThinkHook()
Old 05-25-2011 , 01:49   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #373

If the command is issued using /tele and not !tele, sourcemod should suppress the message unless you specifically told it not to do so.
Check your private trigger settings in core.cfg (I think that's where its set).
__________________
DarthNinja is offline
Arg!
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Australia
Old 05-25-2011 , 01:56   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #374

thanks DarthNinja, i knew there was something like this but its been so long i couldnt remember
__________________
Arg! is offline
FlaminSarge
Veteran Member
Join Date: Jul 2010
Old 06-01-2011 , 00:28   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #375

I think he might have meant the ShowActivity2 on /tele, where it says "NAME was teleported".
__________________
Bread EOTL GunMettle Invasion Jungle Inferno will break everything. Don't even ask.

All plugins: Randomizer/GiveWeapon, ModelManager, etc.
Post in plugin threads with questions.
Steam is for playing games.
You will be fed to javalia otherwise.
Psyduck likes replays.
FlaminSarge is offline
Viper_Vicki
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Old 06-03-2011 , 14:46   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #376

We added custom player models to one of our empires servers. Was wondering if there is a way to use the colorize part of this plugin to colorize these player models. Red for NF and blue for BE, without having to do it manually each time.

Thanks
__________________
[VIPER]_Vicki


Last edited by Viper_Vicki; 06-03-2011 at 15:24.
Viper_Vicki is offline
DarthNinja
SourceMod Plugin Approver
Join Date: Mar 2009
Location: PreThinkHook()
Old 06-04-2011 , 22:55   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #377

For what its worth, sm_fakesay can be used to cause serious problems.
For example: sm_fakesay RootAdmin "/kick @all"
__________________
DarthNinja is offline
danmon
Member
Join Date: Oct 2010
Old 06-24-2011 , 15:31   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #378

the /colorize command only colors the weapon and hat, not the player. Plus this gets spammed in my logs


Quote:
L 06/24/2011 - 00:11:04: [SM] Native "GetEntDataEnt2" reported: Offset -1 is invalid
L 06/24/2011 - 00:11:04: [SM] Displaying call stack trace for plugin "funcommandsX.smx":
L 06/24/2011 - 00:11:04: [SM] [0] Line 292, temp\funcommandsX/rgba.sp::SetWearablesRGBA_Impl()
L 06/24/2011 - 00:11:04: [SM] [1] Line 281, temp\funcommandsX/rgba.sp::SetWearablesRGBA()
L 06/24/2011 - 00:11:04: [SM] [2] Line 194, temp\funcommandsX/rgba.sp::hook_InventoryApplication()
and i have the newest version

edit: i tested the version here: http://forums.alliedmods.net/showpos...&postcount=370 and it works!!

Last edited by danmon; 06-24-2011 at 15:46.
danmon is offline
Tylerst
Veteran Member
Join Date: Oct 2010
Old 06-24-2011 , 17:32   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #379

Yeah, that version incorporated the fix I posted a couple posts previous to it, not sure why the first post hasn't been updated yet.
Tylerst is offline
Arg!
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Location: Australia
Old 06-24-2011 , 22:19   Re: FuncommandsX
Reply With Quote #380

Quote:
Originally Posted by Tylerst View Post
Yeah, that version incorporated the fix I posted a couple posts previous to it, not sure why the first post hasn't been updated yet.
im still trying to work out the best way to determine that a fix has been tested - i guess i shouldve updated this already - ill do it now.


Quote:
Originally Posted by DarthNinja View Post
For what its worth, sm_fakesay can be used to cause serious problems.
For example: sm_fakesay RootAdmin "/kick @all"
this is an unexpected development - had not considered this. Ill make this root only access then you can override to other admin levels if you so choose.

Good pickup there mate!
__________________
Arg! is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 14:34.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode