Raised This Month: $158 Target: $400
 39% 

problem with zombies HP?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Maj. Stoyan
Member
Join Date: Jul 2014
Old 08-02-2014 , 08:35   problem with zombies HP?
Reply With Quote #1

Hello, today after I put 4.3 fix5, the blood of zombies in the game in different files, so in. SMA file zombie classes I wrote a while in game says something completely different .

Look this:
Code:
// Classic Zombie Attributes
new const zclass1_name[] = { "Classic" }
new const zclass1_info[] = { "2700HP" }
new const zclass1_model[] = { "brs_j_zpp" }
new const zclass1_clawmodel[] = { "ayo_hunter_hands.mdl" }
const zclass1_health = 2700
const zclass1_speed = 230
const Float:zclass1_gravity = 0.90
const Float:zclass1_knockback = 0.0
And this:



Compiling the plugin several times, and again does not work. Now on to tell me that once the compile is placed in the plugins folder, I know that. I do not understand why blood is different from that which I have indicated in the file?

Last edited by Maj. Stoyan; 08-02-2014 at 08:36.
Maj. Stoyan is offline
Just4Games
Senior Member
Join Date: Jan 2013
Location: Romania
Old 08-02-2014 , 08:59   Re: problem with zombies HP?
Reply With Quote #2

Check in the configs file for:
Code:
zp_zombieclasses.ini
Open it and delete everything, start your server and see
__________________

Last edited by Just4Games; 08-02-2014 at 08:59.
Just4Games is offline
Egan
Senior Member
Join Date: May 2013
Location: pluto
Old 08-02-2014 , 09:01   Re: problem with zombies HP?
Reply With Quote #3

first zombie seems to be getting 2x health hmm ?
__________________
Egan is offline
ghostz0r
Senior Member
Join Date: Dec 2012
Old 08-02-2014 , 09:04   Re: problem with zombies HP?
Reply With Quote #4

edit in zp_zombieclasses.ini
ghostz0r is offline
Just4Games
Senior Member
Join Date: Jan 2013
Location: Romania
Old 08-02-2014 , 09:04   Re: problem with zombies HP?
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by Egan View Post
first zombie seems to be getting 2x health hmm ?
Or this LOL
__________________
Just4Games is offline
Maj. Stoyan
Member
Join Date: Jul 2014
Old 08-02-2014 , 09:43   Re: problem with zombies HP?
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by Egan View Post
first zombie seems to be getting 2x health hmm ?
All zombies ..
Maj. Stoyan is offline
Egan
Senior Member
Join Date: May 2013
Location: pluto
Old 08-02-2014 , 10:16   Re: problem with zombies HP?
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by Just4Games View Post
Or this LOL
well it made perfect sense to me :d

zp_zombie_first_hp_multiplier "2"
or
zp_zombie_first_hp "2"

2700x2 = 5400 :[

-----------------------------

have you tried giving it another value for the class hp ? some lets say 2000. and like Just4Games said you might want to check zp_zombieclass.ini
__________________

Last edited by Egan; 08-02-2014 at 10:22.
Egan is offline
Maj. Stoyan
Member
Join Date: Jul 2014
Old 08-02-2014 , 11:15   Re: problem with zombies HP?
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by Egan View Post
well it made perfect sense to me :d

zp_zombie_first_hp_multiplier "2"
or
zp_zombie_first_hp "2"

2700x2 = 5400 :[

-----------------------------

have you tried giving it another value for the class hp ? some lets say 2000. and like Just4Games said you might want to check zp_zombieclass.ini
Thank you man .. :*
Maj. Stoyan is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:30.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode