Raised This Month: $206 Target: $400
 51% 

[BUG] Image proxy destroying post images


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 04-20-2017 , 11:30   [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #1

I see you did something new here... Using [img] tag adds some kind of a proxy link in the images, and after editing a post with a link like that - BOOM, the image is gone forever, and the link disappears. The posting box was f*cked up enough without this cool new extra. I just destroyed the images in half of my plugin submissions, GJ!
__________________


Last edited by OciXCrom; 04-23-2017 at 15:39. Reason: Removed image.
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 04-20-2017 , 14:14   Re: [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #2

Are you using the WYSIWYG editor?

What browser are you using?

EDIT: I've globally disabled the wysiwyg editor for now, as you said it is pretty broken in most browsers anyway. If you link the treads you had problems with I'll get the lost images restored.
__________________

Last edited by asherkin; 04-20-2017 at 14:28.
asherkin is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 04-20-2017 , 14:36   Re: [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #3

Oh, thank you. I hated that buggy editor. I hope now my posts will stay as they were when I edit them and won't get any weird spacings in them.

I guess I chose a bad day to update all my threads. Here's a link to every thread I broke (I fixed some of them my self):

https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=278600
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=284324
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=282218
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=283583
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=272418
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=281921
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=267526

PS - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=283308 - there's a [youtube] tag, but no video?
__________________

OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
sneaK
SourceMod Moderator
Join Date: Feb 2015
Location: USA
Old 04-20-2017 , 14:46   Re: [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #4

Regarding the youtube tag:

Quote:
Originally Posted by asherkin View Post
Quote:
Originally Posted by 8guawong View Post
i know this is OT but seems like the youtube tag is broken ex.[youtube]
maybe b/c of recent forum changes?
It has been removed.

Quote:
Originally Posted by https://forums.alliedmods.net/misc.php?do=bbcode#youtube
This tag is from a bygone era and no longer does anything.
It will not be returning.
__________________
sneaK is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 04-20-2017 , 14:55   Re: [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
Oh, thank you. I hated that buggy editor. I hope now my posts will stay as they were when I edit them and won't get any weird spacings in them.
You've always been able to choose what editor you want to use, you should change it if you don't want to end up with the WYSIWYG once it is enabled again.

https://forums.alliedmods.net/profil...eobj_uopt_misc
__________________
asherkin is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 04-20-2017 , 15:07   Re: [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #6

Thanks, I didn't knew that.
Can't a new youtube tag be added? There are many new ones out there.
__________________

OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 04-20-2017 , 17:14   Re: [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #7

This bug has been fixed and the WYSIWYG editor has been re-enabled.
__________________
asherkin is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 04-20-2017 , 17:40   Re: [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
Can't a new youtube tag be added? There are many new ones out there.
I've changed my mind on the removal of the YouTube tag after seeing your threads, it is back.
__________________
asherkin is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 04-20-2017 , 18:51   Re: [BUG] Image proxy destroying post images
Reply With Quote #9

Cool. Thanks.
__________________

OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:09.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode