Raised This Month: $90 Target: $400
 22% 

Any way to call model function


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Sanjay Singh
Senior Member
Join Date: Sep 2016
Old 03-16-2019 , 11:48   Any way to call model function
Reply With Quote #1

I want to call function when player type model in console.
__________________
let me Sleep ZZzzzzzzzzz
Cs-Dev
Email ! | Facebook | My Blog
Sanjay Singh is offline
Send a message via AIM to Sanjay Singh
SHIELD755
Senior Member
Join Date: Feb 2018
Location: I am living in house bsd
Old 03-16-2019 , 12:05   Re: Any way to call model function
Reply With Quote #2

if function means what i think than this code may help

PHP Code:
public plugin_init()
{
register_concmd("model""functionname")
}

public 
functionname 
{  //your code 


SHIELD755 is offline
Moody92
Veteran Member
Join Date: May 2011
Location: Oman
Old 03-16-2019 , 17:03   Re: Any way to call model function
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by SHIELD755 View Post
if function means what i think than this code may help

PHP Code:
public plugin_init()
{
register_concmd("model""functionname")
}

public 
functionname 
{  //your code 


I'm not sure that this will do anything. Model is a default 'cvar' and is in incorporated in the game.
You should probably choose a better subsitute for model.
Moody92 is online now
eat1k
Senior Member
Join Date: Apr 2018
Old 03-16-2019 , 18:32   Re: Any way to call model function
Reply With Quote #4

The question is why you want to hook it.
__________________
eat1k is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:56.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode