Raised This Month: $32 Target: $400
 8% 

[CSS:ANY?]Internet protocontrol [advanced ip range ban with menu]


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
g0oDnIgHt
Junior Member
Join Date: Oct 2020
Plugin ID:
7346
Plugin Version:
0.1
Plugin Category:
Server Management
Plugin Game:
Counter-Strike: Source
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
     
    Plugin Description:
    Ban ranges of IP v4 with menu.
    Old 10-21-2020 , 01:51   [CSS:ANY?]Internet protocontrol [advanced ip range ban with menu]
    Reply With Quote #1

    Ban IP ranges with whitelist

    Cvars:
    Code:
    sm_ipc_version (plugin version)
    sm_ipc_rangeban (whether Rangeban module enabled or not)
    Admin Commands:
    Code:
    sm_ipc_reload (reload all lists)
    sm_rangeban (Add an range ip in list.)
    sm_addrange (Add an range ip in list.)
    sm_unbanrange (Remove an range ip from list.)
    sm_removerange (Remove an range ip from list.)
    sm_whitelist (Add an SteamID in WhiteList.)
    
    sm_ipc (Show main menu to perform bans and unbans.)
    sm_irb (Show main menu to perform bans and unbans.)
    credits:
    headline (idea for remove file line)
    and my another friend who i cant say his name here!
    Attached Files
    File Type: zip InternetProtocontrol.zip (19.8 KB, 299 views)

    Last edited by g0oDnIgHt; 12-17-2020 at 02:36.
    g0oDnIgHt is offline
    g0oDnIgHt
    Junior Member
    Join Date: Oct 2020
    Old 10-22-2020 , 02:36   Re: Internet protocontrol [advanced ip range ban with menu]
    Reply With Quote #2

    Reserved!
    g0oDnIgHt is offline
    Dragokas
    Veteran Member
    Join Date: Nov 2017
    Location: Ukraine on fire
    Old 10-28-2020 , 12:42   Re: Internet protocontrol [advanced ip range ban with menu]
    Reply With Quote #3

    It would be good to see examples of allowed input formats for the IP range.
    And a separate example for RangeBan.ini / WhiteList.ini files.

    Code:
    if(range1 == arrayRanges[0] && range2 == arrayRanges[1])
    Only two octets check is allowed... O_o. Sick!
    __________________
    Expert of CMD/VBS/VB6. Malware analyst. L4D fun (Bloody Witch & FreeZone)
    [My plugins] [My tools] [GitHub] [Articles] [HiJackThis+] [Donate]

    Last edited by Dragokas; 10-28-2020 at 12:50.
    Dragokas is offline
    g0oDnIgHt
    Junior Member
    Join Date: Oct 2020
    Old 10-31-2020 , 03:46   Re: Internet protocontrol [advanced ip range ban with menu]
    Reply With Quote #4

    Quote:
    Originally Posted by Dragokas View Post
    It would be good to see examples of allowed input formats for the IP range.
    And a separate example for RangeBan.ini / WhiteList.ini files.

    Code:
    if(range1 == arrayRanges[0] && range2 == arrayRanges[1])
    Only two octets check is allowed... O_o. Sick!
    Its kind of you <3
    g0oDnIgHt is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 02:30.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode