Raised This Month: $32 Target: $400
 8% 

Goku (|RIC|_ALBANIAN / 0 / vittu)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
vittu
SuperHero Moderator
Join Date: Oct 2004
Location: L.A. County, CA
Old 10-24-2005 , 20:04   Goku (|RIC|_ALBANIAN / 0 / vittu)
Reply With Quote #1

Goku

Description
Super Saiyan Powers - Generate KI/Armor to transform into Super Saiyan forms. Get a Special Power plus an HP/Speed boost for each SSJ Level.



http://en.wikipedia.org/wiki/Son_Goku_%28Dragon_Ball%29

shconfig.cfg CVARS
Code:
//Goku
goku_level 10
goku_aps 5			//The amount of AP gained per second (Default 5)
goku_apl 250			//AP amount multiplied by ssjlevel = AP required for each ssjlevel and cost of ssjlevel power use (Default 250)
goku_hpl 30			//HP amount multiplied by ssjlevel, ex. 30*ssj2 = +60HP (Default 30)
goku_hpmax 500			//Max HP that can be gained (Default 500)
goku_speedbase 300		//Initial Speed boost for ssjlevel 1, only sets if you are slower (Default 300)
goku_speedadd 25		//Speed added to goku_speedbase every next ssjlevel (Default 25)
goku_damage1 70		//Max Damage for ssjlevel 1 power (Default 70)
goku_damage2 100		//Max Damage for ssjlevel 2 power (Default 100)
goku_damage3 175		//Max Damage for ssjlevel 3 power (Default 175)
goku_damage4 300		//Max Damage for ssjlevel 4 power (Default 300)
goku_radius1 100		//Max Radius of Damage for ssjlevel 1 power (Default 100)
goku_radius2 300		//Max Radius of Damage for ssjlevel 2 power (Default 300)
goku_radius3 700		//Max Radius of Damage for ssjlevel 3 power (Default 700)
goku_radius4 1500		//Max Radius of Damage for ssjlevel 4 power (Default 1500)
goku_blast_decals 1		//Show the burn decals on the walls (0-no 1-yes)

***Warning: This hero contains many extra files and may cause problems if you are precaching too much.*** (8 sounds, 11 sprites)

Notes:
Quote:
Ok here's how it works:
  • You are forced to start with 100AP
  • You gain (goku_aps) AP per second
  • There are 4 Saiyan Levels you can achieve:
    • Level 1
      - You become Level 1 at (goku_apl)AP.
      - You get (goku_speedbase) speed if you are slower then that speed.
      - You get +(goku_hpl)HP added to your HP, but only if your HP is lower the (goku_hpmax)HP.
      - You can use a KI Blast that costs (goku_apl)AP the same ammout as the level. That does (goku_damage1) damage in a (goku_radius1) radius.
    • Level 2
      - You become Level 2 at (goku_apl*2)AP.
      - You get (goku_speedbase+goku_speedadd) speed if you are slower then that speed.
      - You get +(goku_hpl*2)HP added to your HP, but only if your HP is lower the (goku_hpmax)HP.
      - You can use Kamehameha that costs (goku_apl*2)AP the same ammout as the level. That does (goku_damage2) damage in a (goku_radius2) radius.
    • Level 3
      - You become Level 3 at (goku_apl*3)AP.
      - You get (goku_speedbase+goku_speedadd*2) speed if you are slower then that speed.
      - You get +(goku_hpl*3)HP added to your HP, but only if your HP is lower the (goku_hpmax)HP.
      - You can use 10xKamehameha that costs (goku_apl*3)AP the same ammout as the level. That does (goku_damage3) damage in a (goku_radius3) radius.
    • Level 4
      - You become Level 4 at (goku_apl*4)AP.
      - You get (goku_speedbase+goku_speedadd*3) speed if you are slower then that speed
      - You get +(goku_hpl*4)HP added to your HP,but only if your HP is lower the (goku_hpmax)HP.
      - You can use Spirit Bomb that costs (goku_apl*4)AP the same ammout as the level. That does (goku_damage4) damage in a (goku_radius4) radius.
      - You stun players and yourself in a (goku_radius4) radius when turning level 4 for a few seconds.
Will add some images when I get a chance.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (sh_goku.sma - 15610 views - 32.2 KB)
File Type: zip sh_goku_required_files.zip (508.9 KB, 10981 views)

Last edited by vittu; 10-29-2007 at 17:51.
vittu is offline
Send a message via AIM to vittu Send a message via MSN to vittu Send a message via Yahoo to vittu
Emp`
AMX Mod X Plugin Approver
Join Date: Aug 2005
Location: Decapod 10
Old 10-24-2005 , 20:38  
Reply With Quote #2

good work, gonna test it right now. ive been waiting for a "better" goku
Emp` is offline
Send a message via AIM to Emp` Send a message via MSN to Emp` Send a message via Yahoo to Emp` Send a message via Skype™ to Emp`
-: Xdc :- SqUiD!
Senior Member
Join Date: Jul 2005
Location: Canada B.C.
Old 10-24-2005 , 23:38  
Reply With Quote #3

if its not to much to ask could somone take this and make it admin only then PM me a .amx 9.9 version of it


If you could do this i would be very happy and i love the hero :-)
__________________
Myishi Corporation.
te_ Maps
-: Xdc :- SqUiD! is offline
Send a message via AIM to -: Xdc :- SqUiD! Send a message via MSN to -: Xdc :- SqUiD!
Emp`
AMX Mod X Plugin Approver
Join Date: Aug 2005
Location: Decapod 10
Old 10-25-2005 , 09:02  
Reply With Quote #4

squid just upgrade to amxx already... geez...

tested it and worked fine. good job vittu

i remember seeying something almost exactly like this at yangs server
Emp` is offline
Send a message via AIM to Emp` Send a message via MSN to Emp` Send a message via Yahoo to Emp` Send a message via Skype™ to Emp`
The_One
Senior Member
Join Date: Jul 2005
Old 10-25-2005 , 13:05  
Reply With Quote #5

nice hero but isnt it kinda like yangs?

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=33982

Edit: nope sorry totally different these super saiyan stages actually do sumin good good job vittu
__________________
[img]http://img106.**************/img106/970/spidermancopy5yf.gif[/img]
The_One is offline
enough
BANNED
Join Date: Dec 2005
Old 10-26-2005 , 15:27  
Reply With Quote #6

Woooooott!!
after all the requests!!!

awesome!
enough is offline
Send a message via AIM to enough
Fabolous1
Member
Join Date: Oct 2005
Old 10-26-2005 , 21:21  
Reply With Quote #7

Godly!! Good job!
__________________
Fabolous1 is offline
Send a message via AIM to Fabolous1
TegStreaM
New Member
Join Date: Feb 2005
Location: Latvia
Old 11-21-2005 , 20:23  
Reply With Quote #8

it isnt working wtere is one Error who shotdowns server ! : WHITE_BYTE active message
who can tell me how to make it work
__________________
TegStreaM is offline
Send a message via ICQ to TegStreaM
imported_RaiN
Member
Join Date: Jul 2005
Old 11-21-2005 , 21:37  
Reply With Quote #9

Try adding the sprites to the right folder... just in case you havent done that.
__________________
imported_RaiN is offline
Send a message via AIM to imported_RaiN
TegStreaM
New Member
Join Date: Feb 2005
Location: Latvia
Old 11-23-2005 , 07:22  
Reply With Quote #10

I did everything right ! It worker 1 time and then its going up to 245 armor and shuting down automaticly
__________________
TegStreaM is offline
Send a message via ICQ to TegStreaM
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:44.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode