Raised This Month: $23 Target: $400
 5% 

Metamod for Black Mesa not working


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
VSG
Junior Member
Join Date: May 2019
Location: Spain
Old 04-12-2020 , 01:04   Metamod for Black Mesa not working
Reply With Quote #1

Hello, I set up a linux dedicated server, anyone can recommend a MM version that loads correctly?

The latest stable build from 1.10 branch, 971, did not work. 951 build crashes the server and keeps restarting it (throws a message stating it will restart in 10 seconds).
VSG is offline
VSG
Junior Member
Join Date: May 2019
Location: Spain
Old 04-27-2020 , 18:54   Re: Metamod for Black Mesa not working
Reply With Quote #2

Under recommendation of a fellow server admin, I tested the latest dev builds instead of the stable builds, it mostly worked except maybe for the voting plugins...was gladly surprised to find out some of the most common plugins used on hl2 mp still worked fine, like spawn protection, server advertisements or SoD stats.

Wish there was a way to have a functioning motd, but that does not belong to this topic...
VSG is offline
VSG
Junior Member
Join Date: May 2019
Location: Spain
Old 05-13-2020 , 23:35   Re: Metamod for Black Mesa not working
Reply With Quote #3

Metamod dev builds are not functioning at all again after the latest BM update.
VSG is offline
Alienmario
Senior Member
Join Date: Aug 2013
Old 05-30-2020 , 10:38   Re: Metamod for Black Mesa not working
Reply With Quote #4

In my case metamod still works.
on linux using latest dev build (1.11.0-dev+1130)
on windows using latest stable build (1.10.7-dev+971)
Did you try without sourcemod?

Last edited by Alienmario; 05-30-2020 at 10:38.
Alienmario is offline
VSG
Junior Member
Join Date: May 2019
Location: Spain
Old 06-08-2020 , 04:06   Re: Metamod for Black Mesa not working
Reply With Quote #5

Yeah I tried several times using that same build, and testing without uploading sourcemod, just using meta version command...also after reinstalling the gameserver in case something was broken.

Thanks for the input, seemingly Im the only person with this issue. Will wait for next dev build, perhaphs Ill have more luck then.
VSG is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:12.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode