Raised This Month: $48 Target: $400
 12% 

Sm_Skinchooser


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
andi67
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Somewhere near you!!!
Old 04-02-2009 , 03:46   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #21

I mean , have you set up your own models and configured out your skins.ini with the right flags?

For Admins "t" flag
for Public ""
for Group "your Group"

and set your models in the right section?

Leave your serverip here and I will take a look on it in the next days.

Last edited by andi67; 04-02-2009 at 05:33.
andi67 is offline
Koshy
BANNED
Join Date: Jun 2007
Old 04-03-2009 , 16:15   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #22

Quote:
Originally Posted by andi67 View Post
I mean , have you set up your own models and configured out your skins.ini with the right flags?

For Admins "t" flag
for Public ""
for Group "your Group"

and set your models in the right section?

Leave your serverip here and I will take a look on it in the next days.
Well i don't have it on right now because of the problems it had... as for the skins.ini I didn't touch it... so yes it has the right flags...

And as I said, if they don't pick the public menu first then they can't access the others just like it is suppose to be (but also blocking public). But if they select public, then they can access any of the other menus after.
Koshy is offline
andi67
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Somewhere near you!!!
Old 04-04-2009 , 05:19   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #23

Can you please attach your skins_css.ini and skindownloads_css.ini
I will take a look on it.
andi67 is offline
andi67
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Somewhere near you!!!
Old 04-05-2009 , 03:06   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #24

Last night I did a test again on one of our Servers and all is working well.
andi67 is offline
Fawkes
New Member
Join Date: Apr 2009
Old 04-07-2009 , 09:24   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #25

hi .. i try this system .. and its working but i still have a problem that is if i take likeadmins models and i dont have acceses to it so i get this msg "you dont have acceses to this...." so now the problem coming i get the same msg on all models like public to and i cant get accses to public skins more i try efter the new round same only way its working is if the map changing..
and what i understand its shuld remove it next round but nothing hapen... help plz..

Last edited by Fawkes; 04-07-2009 at 10:56.
Fawkes is offline
andi67
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Somewhere near you!!!
Old 04-07-2009 , 13:48   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #26

you´re right , if you choose a skin that is not for you than you are not able to set a skin until the map changes , that is normal.
andi67 is offline
Fawkes
New Member
Join Date: Apr 2009
Old 04-07-2009 , 16:30   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #27

Quote:
Originally Posted by andi67 View Post
you´re right , if you choose a skin that is not for you than you are not able to set a skin until the map changes , that is normal.
ok But is that somthing i can do or you can change the code så ppl that prese the worng botten, so the lock is gone like efter one round or something because its sucks to wait one map to can change skin agen ..
and i have c one thing if some admin that have assec to the skin and he is online and typing !models and only go in to the admin meny then the public meny open agen .. maybe bug`?

Last edited by Fawkes; 04-09-2009 at 06:24.
Fawkes is offline
andi67
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Somewhere near you!!!
Old 04-09-2009 , 15:17   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #28

No , the menu for public,admin and groups is only build in one since it uses only one ini for all skins so it shows up for everyone.
As I said before a public player should know that he can not use adminskins...
The other way would be like it mani did but that is not so easy to setup for anyone , it uses for every skin his own txt-file....

Last edited by andi67; 04-09-2009 at 15:20.
andi67 is offline
alpen
New Member
Join Date: Mar 2009
Old 04-10-2009 , 11:43   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #29

OK. What with all these models? Where can I get all of these models "b4p" which are needed for this plugin to work? I know I can change this to the models I choose by myself but..
alpen is offline
andi67
Veteran Member
Join Date: Mar 2007
Location: Somewhere near you!!!
Old 04-11-2009 , 03:07   Re: Sm_Skinchooser for Counterstrike Source
Reply With Quote #30

They are part of the "Starwarssourcemod" avaible at the eventscripts forums.
andi67 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 00:55.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode