Raised This Month: $48 Target: $400
 12% 

Sm_Skinchooser


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
kolobolich
New Member
Join Date: Aug 2018
Old 08-24-2018 , 05:10   Re: Sm_Skinchooser
Reply With Quote #2671

Quote:
Originally Posted by TrullSin View Post
Could anyone fix this errors ?
PHP Code:
L 08/04/2018 11:56:09: [SMException reportedClient 2 is not connected
L 08
/04/2018 11:56:09: [SMBlamingsm_skinchooser.smx
L 08
/04/2018 11:56:09: [SMCall stack trace:
L 08/04/2018 11:56:09: [SM]   [0IsFakeClient
L 08
/04/2018 11:56:09: [SM]   [1Line 1814E:\csgo\csgo\addons\sourcemod\scripting\sm_skinchooser.sp::PlayerModel 
And
PHP Code:
L 08/03/2018 01:58:13: [SMException reportedInvalid key value handle 0 (error 4)
L 08/03/2018 01:58:13: [SMBlamingsm_skinchooser.smx
L 08
/03/2018 01:58:13: [SMCall stack trace:
L 08/03/2018 01:58:13: [SM]   [0KeyValuesToFile
L 08
/03/2018 01:58:13: [SM]   [1Line 605E:\csgo\csgo\addons\sourcemod\scripting\sm_skinchooser.sp::OnMapEnd 
I had the same error, disabling arms fixes it.
sm_skinchooser_arms enabled "0"
kolobolich is offline
TurokiChicken
New Member
Join Date: Aug 2018
Old 08-31-2018 , 02:23   Re: Sm_Skinchooser
Reply With Quote #2672

Been trying to get this to work on Goldeneye Source. But Goldeneye uses a players folder instead of a player folder. I wanted to add my configured models to make certain models appear brighter due to how dark they are. But no matter how I change the .vmt files and the .vtf files. The models always stay default yet forced. So they are forced as a specific model but the edited vmt and vtf for added brightness to character is not applied. Am using the hl2dm 2.3 version since 3.0 doesn't work. All files are properly bz2 as well.
TurokiChicken is offline
soke
Junior Member
Join Date: Jul 2017
Old 09-07-2018 , 17:10   Re: Sm_Skinchooser
Reply With Quote #2673

HL2DM. maybe GuitarSlayer, or anyone else for that matter, can point me in the right direction? trying to get my hurrican bots to have different skins via the forceskinbots_team 0,1,2 cfg file, even though I give each team a different model they all skin the same. Many thanks to andi for an outstanding mod skins player admins and bots perfectly.
soke is offline
daren adler
Junior Member
Join Date: Aug 2017
Location: Iowa
Old 09-13-2018 , 02:04   Re: Sm_Skinchooser
Reply With Quote #2674

Quote:
Originally Posted by soke View Post
HL2DM. maybe GuitarSlayer, or anyone else for that matter, can point me in the right direction? trying to get my hurrican bots to have different skins via the forceskinbots_team 0,1,2 cfg file, even though I give each team a different model they all skin the same. Many thanks to andi for an outstanding mod skins player admins and bots perfectly.
in forceskinsbots_team0 put this

models\alyx.mdl
models\barney.mdl
models\breen.mdl
models\eli.mdl
models\gman.mdl
modles\kleiner
models\monk.mdl
model\mossman.mdl
models\combine_soder.mdl
models\combine_super_solider.mdl
models\police.mdl

and make sure in the cfg you have it set for forcebotskins_1
__________________
GuitarSlayer
daren adler is offline
soke
Junior Member
Join Date: Jul 2017
Old Yesterday , 18:06   Re: Sm_Skinchooser
Reply With Quote #2675

thank you for your response, I'm thinking that if I change the lines to my own skins and locations that should do the trick?. EG. for my starwars server I can use the starwars skins I have and list them all in the forceskinsbots_team0 cfg file. I'll give it a go and report back.
soke is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 00:54.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode