Raised This Month: $170 Target: $400
 42% 

Setmaster Invalid ????


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
avril-lavigne
Banned
Join Date: Apr 2009
Old 05-15-2012 , 07:18   Re: Setmaster Invalid ????
#61

setti is non steam provider..... some guys ddos them a lot. and they changed ip
__________________
VDS in Europe 1 gb/s unmetered.Any configurations.
I accept Paypal, Moneybookers,etc
avril-lavigne is offline
rx1983
Senior Member
Join Date: Jan 2009
Location: BRASIL
Old 05-29-2012 , 09:55   Re: Setmaster Invalid ????
#62

new ip error, ( Your server is out of date. Please update and restart.)
remove :

setmaster add 208.64.200.65:27015

in master.cfg ....
__________________
rx1983 is offline
Send a message via MSN to rx1983
ToXedVirus
Member
Join Date: Mar 2007
Old 04-20-2013 , 16:08   Re: Setmaster Invalid ????
#63

Quote:
Originally Posted by fysiks View Post
You don't need to use any setmaster commands.
Quote:
Originally Posted by fysiks View Post
I don't understand what you are saying about runing and not running Steam. Running Steam has nothing to do with running a dedicated server. What type of server are you running?
Quote:
Originally Posted by fysiks View Post
You keep talking about "if Steam is running" and it makes absolutely no sense. The Steam client in no way affects the Steam master servers or a HLDS.
After he was proven wrong he goes with:

Quote:
Originally Posted by fysiks View Post
You have to realize that a Standalone HLDS was never and will never be meant to be run on the same machine as the client. If it is truly just a test server (which it shouldn't be more than that) then you don't really need it to show in the master server list.
Did Gabe personally sit down and mail you: I will never allow to run a dedicated server and a client game on one computer! The user has to buy 2 computers!

Different processes sharing the same resource of the same computer are not meant to be? Are you aware of how ridiculous you sound and that you added to the conversation nothing but "Meh, won't work" without actually doing something useful or even thinking about this problem.

Last edited by ToXedVirus; 04-20-2013 at 16:09.
ToXedVirus is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 04-21-2013 , 02:48   Re: Setmaster Invalid ????
#64

Quote:
Originally Posted by ToXedVirus View Post
Did Gabe personally sit down and mail you: I will never allow to run a dedicated server and a client game on one computer! The user has to buy 2 computers!

Different processes sharing the same resource of the same computer are not meant to be? Are you aware of how ridiculous you sound and that you added to the conversation nothing but "Meh, won't work" without actually doing something useful or even thinking about this problem.
Gabe doesn't have to tell me the logical relationship between a server and a client. Also, where did I say that Steam wouldn't allow you to run both????? I said that they were not designed to run on the same computer (this is the logical relationship between server and client). When I said that they were not meant to be run on the same computer, it does NOT imply that it's not possible.

Anyways, why are you replying to a thread that was started 15 months ago? If I remember correctly, you don't like many of the things I say.
__________________
fysiks is offline
DarthMan2009
Senior Member
Join Date: Oct 2012
Location: Bucharest , Romania
Old 04-21-2013 , 10:50   Re: Setmaster Invalid ????
#65

Quote:
Originally Posted by B3N4K View Post
He runs dproto, he just removed dproto from meta list.

http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=143137
I think that DProto does not work after the newest update , at least this is what I heard from my friends during March and April.
__________________
Buy me a and I'll give you two .Each is 5 euros.
DarthMan2009 is offline
Send a message via ICQ to DarthMan2009 Send a message via MSN to DarthMan2009 Send a message via Yahoo to DarthMan2009 Send a message via Skype™ to DarthMan2009
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:52.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode