Raised This Month: $161 Target: $400
 40% 

Setmaster Invalid ????


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 12-11-2011 , 17:34   Re: Setmaster Invalid ????
#21

It says that your connection to Steam servers successful. Why are you trying to do anything?

If you do feel like continuing this thread then post all of the startup lines when you start your server (without ANY setmaster commands. Period.).
__________________
fysiks is offline
pokemonmaster
princess milk
Join Date: Nov 2010
Location: Somewhere in this world
Old 12-13-2011 , 10:38   Re: Setmaster Invalid ????
#22

Quote:
If you do feel like continuing this thread then post all of the startup lines when you start your server (without ANY setmaster commands. Period.).
You mean the Parameters?
Or the server.cfg? :
Code:
amx_restart 15

sv_lan 0
sv_region 6
/////////masterservers

/setmaster add 69.28.158.131:27010
/setmaster add 209.197.20.34:27010

/setmaster add 68.142.72.250:27010
/setmaster add 69.28.151.162:27010
/setmaster add 72.165.61.189:27010

/setmaster add 207.173.177.12:27010
/setmaster add 207.173.177.11:27010
/setmaster add 72.165.61.189:27010
/setmaster add 69.28.151.162:27010
/setmaster add 68.142.72.250:27010
/setmaster add 69.28.151.162
/setmaster add 72.165.61.189
/setmaster add 207.173.177.11
/setmaster add 68.142.72.250
/setmaster add hlmaster.jolt.co.uk
/setmaster add 65.73.232.251:27040
/setmaster add 65.73.232.253:27040
/setmaster add 207.173.177.12:27010
/setmaster add 207.173.177.11:27010
/setmaster enable 69.28.158.131:27010
/setmaster 1 69.28.158.131:27010
/setmaster add 69.28.158.131:27010


/setmaster enable


//server name 
hostname "W0W-Gaming MM Server" 

alias rr "restart"
alias esv "exec server.cfg"


//amx_restart 10

// rcon passsword
rcon_password "Oh shit forgot to remove that :/"

// server cvars
mp_friendlyfire 0
mp_footsteps 1
mp_autoteambalance 1
mp_autokick 0
mp_flashlight 1
mp_tkpunish 1
mp_forcecamera 0
sv_alltalk 1
sv_pausable 0
sv_cheats 0
sv_consistency 1
sv_allowupload 1
sv_allowdownload 1
sv_maxspeed 320
mp_limitteams 2
mp_hostagepenalty 5
sv_voiceenable 1
mp_allowspectators 1
mp_timelimit 20
mp_chattime 12
sv_timeout 65


//Log Settings
log on
mp_logfile 1 
mp_logmessages 1 
mp_logdetail 1 




//Sound and Network
sv_voicecodec voice_speex
sv_voicequality 2
sv_aim 0 
 
sv_airmove 1 
sv_allowdownload 1 
sv_clienttrace 1.0 
sv_clipmode 0 
sv_allowupload 3
sv_cheats 0 
sv_gravity 800 
sv_alltalk 1


// round specific cvars
mp_freezetime 2
mp_roundtime 3
mp_startmoney 4000
mp_c4timer 45
mp_fraglimit 0
mp_maxrounds 0
mp_winlimit 0
mp_playerid 0
mp_spawnprotectiontime 5

// bandwidth rates/settings
sv_maxrate 25000 
sv_minrate 0
sv_maxupdaterate 100
fps_max 100000
sys_ticrate 10000
sv_minupdaterate 50


decalfrequency 60 
pausable 0 
decalfrequency 60 
edgefriction 2 
host_framerate 0 

sv_unlag 1
sv_maxunlag 1
sv_instancebaselines 1
sv_forcepreload 1

sv_filetransfercompression 1
sv_downloadurl "Not your business"


// execute ban files
exec banned.cfg
exec listip.cfg
exec booster.cfg
Here what it shows when i start server and as you can see no setmaster commands enabled :

Code:
Server logging data to file logs\L1213004.log
L 12/13/2011 - 18:34:31: Log file started (file "logs\L1213004.log") (game "cstrike") (version "48/1.1.2.6/4554")
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "mp_logdetail" = "1"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "sv_aim" = "0"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "sv_clienttrace" = "1.0"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "sv_allowupload" = "3"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "mp_freezetime" = "2"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "mp_roundtime" = "3"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "mp_startmoney" = "4000"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "sv_maxrate" = "25000"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "decalfrequency" = "60"
couldn't exec listip.cfg
[Booster2] Config File Has Been Executed : ) ............ 
Setmaster:  Unknown command enable
Menu item 17 added to Menus Front-End: "Plugin Cvars" from plugin 
"pluginmenu.amxx"
Menu item 18 added to Menus Front-End: "Plugin Commands" from plugin "pluginmenu.amxx"
Connection to Steam servers successful.
   VAC secure mode is activated.
L 12/13/2011 - 18:34:38: World triggered "Round_Start"
Also i opened server while steam was running... so it will show this error ( i found this error in server log)

Code:
12/13/11 18:06:12 : Failed to load Steam Service (3)
12/13/11 18:06:12 : ServiceStart: failed to start (1060)

Last edited by pokemonmaster; 12-13-2011 at 15:22.
pokemonmaster is offline
joshknifer
Veteran Member
Join Date: Jun 2011
Location: Denver, CO
Old 12-13-2011 , 14:22   Re: Setmaster Invalid ????
#23

Um you may want to edit your rcon password out of this post...
__________________
joshknifer is offline
Send a message via Skype™ to joshknifer
pokemonmaster
princess milk
Join Date: Nov 2010
Location: Somewhere in this world
Old 12-13-2011 , 15:17   Re: Setmaster Invalid ????
#24

Quote:
Originally Posted by joshknifer
Um you may want to edit your rcon password out of this post...
Ops, thanks for reminding me about that .
pokemonmaster is offline
wickedd
Veteran Member
Join Date: Nov 2009
Old 12-13-2011 , 18:16   Re: Setmaster Invalid ????
#25

Post the full start up output.
__________________
Just buy the fucking game!!!!
I hate No-Steamers and lazy ass people.
wickedd is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 12-13-2011 , 20:59   Re: Setmaster Invalid ????
#26

Tell us what exactly is not working in your server? (I don't want to hear anything about error logs when you answer this question)
__________________
fysiks is offline
pokemonmaster
princess milk
Join Date: Nov 2010
Location: Somewhere in this world
Old 12-14-2011 , 05:46   Re: Setmaster Invalid ????
#27

Quote:
Originally Posted by fysiks
Tell us what exactly is not working in your server? (I don't want to hear anything about error logs when you answer this question)

The Only problem i have is that when i start server while Steam is running it can not be seen in the Masterlist (server browser)

In other words.... if steam is running while opening the server .... it can't add master servers.
pokemonmaster is offline
pokemonmaster
princess milk
Join Date: Nov 2010
Location: Somewhere in this world
Old 12-14-2011 , 07:33   Re: Setmaster Invalid ????
#28

Non steam not supported. Go search another site.
pokemonmaster is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 12-14-2011 , 17:56   Re: Setmaster Invalid ????
#29

Quote:
Originally Posted by pokemonmaster View Post
The Only problem i have is that when i start server while Steam is running it can not be seen in the Masterlist (server browser)

In other words.... if steam is running while opening the server .... it can't add master servers.
You keep talking about "if Steam is running" and it makes absolutely no sense. The Steam client in no way affects the Steam master servers or a HLDS.
__________________
fysiks is offline
wickedd
Veteran Member
Join Date: Nov 2009
Old 12-14-2011 , 22:10   Re: Setmaster Invalid ????
#30

Quote:
Here what it shows when i start server and as you can see no setmaster commands enabled :

Code:
Server logging data to file logs\L1213004.log
L 12/13/2011 - 18:34:31: Log file started (file "logs\L1213004.log") (game "cstrike") (version "48/1.1.2.6/4554")
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "mp_logdetail" = "1"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "sv_aim" = "0"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "sv_clienttrace" = "1.0"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "sv_allowupload" = "3"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "mp_freezetime" = "2"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "mp_roundtime" = "3"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "mp_startmoney" = "4000"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "sv_maxrate" = "25000"
L 12/13/2011 - 18:34:31: Server cvar "decalfrequency" = "60"
couldn't exec listip.cfg
[Booster2] Config File Has Been Executed : ) ............ 
Setmaster:  Unknown command enable
Menu item 17 added to Menus Front-End: "Plugin Cvars" from plugin 
"pluginmenu.amxx"
Menu item 18 added to Menus Front-End: "Plugin Commands" from plugin "pluginmenu.amxx"
Connection to Steam servers successful.
   VAC secure mode is activated.
L 12/13/2011 - 18:34:38: World triggered "Round_Start"
Also i opened server while steam was running... so it will show this error ( i found this error in server log)

Code:
12/13/11 18:06:12 : Failed to load Steam Service (3)
12/13/11 18:06:12 : ServiceStart: failed to start (1060)
For the last time. Show the full output, not just what you want use to see.
__________________
Just buy the fucking game!!!!
I hate No-Steamers and lazy ass people.
wickedd is offline
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 00:01.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode