Raised This Month: $10 Target: $400
 2% 

[CS:GO] Retakes 1.5


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
b3none
AlliedModders Donor
Join Date: Oct 2016
Location: GetUserLocation();
Old 04-11-2019 , 08:47   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #291

I recently refactored a couple of my repos to work with this version as well as Splewis' retakes plugin:

https://github.com/b3none/retakes-autoplant
https://github.com/b3none/retakes-hud
__________________
b3none is offline
Munoon
Member
Join Date: Jul 2018
Location: www.Train4Game.com
Old 06-18-2019 , 13:15   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #292

Hi. Could you please make a feature, that players with reserve slot should wait in queue.
Thanks in advanced!
Munoon is offline
GTAmama16
Member
Join Date: Jun 2019
Old 09-12-2019 , 16:10   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #293

anyone have the latest spawn for maps?
ppl will stuck inside the map for some reason :/
GTAmama16 is offline
raj kaul
Senior Member
Join Date: Mar 2018
Location: www.lotgaming.xyz
Old 09-12-2019 , 17:56   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #294

Quote:
Originally Posted by GTAmama16 View Post
anyone have the latest spawn for maps?
ppl will stuck inside the map for some reason :/
try this
Attached Files
File Type: zip retakes spawns.zip (12.6 KB, 246 views)
__________________
raj kaul is offline
GTAmama16
Member
Join Date: Jun 2019
Old 09-13-2019 , 06:29   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #295

Quote:
Originally Posted by raj kaul View Post
try this
thanks but when i throw those into the /csgo/cfg/retakes it did nothing
and btw i create the retakes cfg since i didnt have the folder for some reason lol
GTAmama16 is offline
GTAmama16
Member
Join Date: Jun 2019
Old 09-13-2019 , 06:31   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #296

oh damn my bad didnt download the latest release from github
GTAmama16 is offline
GTAmama16
Member
Join Date: Jun 2019
Old 09-15-2019 , 09:58   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #297

so one little question
i have max round set as 30 in my gamemode cfg
but it always goes up to 50~60 rounds per game
any idea why is it happening ?

Last edited by GTAmama16; 09-15-2019 at 14:59. Reason: new problem
GTAmama16 is offline
jotaerrecs
Junior Member
Join Date: Mar 2019
Old 11-20-2019 , 14:23   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #298

Hi!

After the latest CSGO update, the alert message on round start is not working! It is not reading the formatting codes (font, color...)

Anyone help?
jotaerrecs is offline
raj kaul
Senior Member
Join Date: Mar 2018
Location: www.lotgaming.xyz
Old 11-20-2019 , 14:27   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #299

Quote:
Originally Posted by jotaerrecs View Post
Hi!

After the latest CSGO update, the alert message on round start is not working! It is not reading the formatting codes (font, color...)

Anyone help?
USE THIS
https://forums.alliedmods.net/showpo...90&postcount=5
__________________
raj kaul is offline
FakeJohnny
New Member
Join Date: Apr 2020
Location: Israel
Old 04-15-2020 , 20:06   Re: [CS:GO] Retakes 1.5
Reply With Quote #300

Quote:
Originally Posted by b3none View Post
I recently refactored a couple of my repos to work with this version as well as Splewis' retakes plugin:

https://github.com/b3none/retakes-autoplant
https://github.com/b3none/retakes-hud
I put the plugin hud and it doesn't work for me.
Can you help me?

Last edited by FakeJohnny; 04-15-2020 at 20:07.
FakeJohnny is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:38.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode