Raised This Month: $87 Target: $400
 21% 

Kill Distance


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
spiderbites
Senior Member
Join Date: Nov 2007
Old 11-21-2007 , 08:28   Re: Kill Distance
Reply With Quote #21

Vegetaz is right about that..nightscreem please fix that..
spiderbites is offline
spiderbites
Senior Member
Join Date: Nov 2007
Old 12-08-2007 , 06:35   Re: Kill Distance
Reply With Quote #22

can anyone add cvar to enable/disable this plugin?
spiderbites is offline
krededk99
Senior Member
Join Date: Nov 2007
Old 02-17-2008 , 05:18   Re: Kill Distance
Reply With Quote #23

Man i'd love if someone could make a kill distance plugin like the one seen in "Stats me", Just pure and simple, no fancy text.

Should be shown in the lower middle of the screen above the clock or something, same text color/font as the normal chat text.

And not just 1m but like.. 1.43m.. dno the english words for it :-)

Last edited by krededk99; 02-17-2008 at 05:24.
krededk99 is offline
jopzzeg
Junior Member
Join Date: Feb 2008
Old 02-17-2008 , 05:50   Re: Kill Distance
Reply With Quote #24

Quote:
Originally Posted by Impaler View Post
LOL, it would be nicer is it was displayed somewhere in the middle of the screen.
in the middle? nononono.... It will really disturb the game... :/
The location is good, need too put it a little bit higher.
jopzzeg is offline
BrownBear
Member
Join Date: May 2011
Location: Malaysia
Old 05-11-2011 , 23:48   Re: Kill Distance
Reply With Quote #25

hey can u post a picture for your plugin?
BrownBear is offline
BrownBear
Member
Join Date: May 2011
Location: Malaysia
Old 05-11-2011 , 23:49   Re: Kill Distance
Reply With Quote #26

Quote:
Originally Posted by nightscreem View Post
yes offcourse i do it later k

so next releases:
distance in meter or feet
log message
with what gun you where killed

ideas always welcome


hey can u post a picture for your plugin?
BrownBear is offline
cezars
Member
Join Date: May 2009
Location: Romania
Old 12-06-2012 , 16:08   Re: Kill Distance
Reply With Quote #27

How to put displayed a little bit higher?
__________________
cezars is offline
DJEarthQuake
Senior Member
Join Date: Jan 2014
Location: Midwest
Old 08-18-2019 , 01:16   Re: Kill Distance
Reply With Quote #28

Quote:
Originally Posted by cezars View Post
How to put displayed a little bit higher?
Quote:
Originally Posted by krededk99 View Post
Hi.

I'm looking for a 'stand alone' kill distance plugin, and so far only found one: NightScreem's kill distance plugin.

http://forums.alliedmods.net/showthr...=kill+distance

It has a few problems the way i see it;

1: Text beeing shown right where the chat is locatet. I'd like if it could be shown above the counter, lower middle of screen.

Spoiler
Attached Images
File Type: jpg op4_2018_the_beach0012.jpg (95.1 KB, 39 views)
File Type: jpg embossed.jpg (94.8 KB, 39 views)
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (kill-distance.sma - 55 views - 2.8 KB)
__________________
"It's not the actual programming that's interesting. But it's what you can accomplish with the end results that are important." -Dennis Ritchie
"Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty a beauty cold and austere, like that of sculpture..." -Bertrand Russell

Last edited by DJEarthQuake; 08-18-2019 at 01:39.
DJEarthQuake is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:53.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode