Raised This Month: $52 Target: $400
 13% 

You Do Not Have Access To This Command


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
ZephyrWarrior
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 09-29-2012 , 12:13   You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #1

Hi,

So I installed SourceBans, set it up with two test servers and gave myself admin via WebPanel, however when I try to use any command, even sm_admin, I get this:

] sm_admin
[SM] You do not have access to this command.

http://puu.sh/19JvW

Thats a screenshot of the permissions.

Any help would be appreciated.

Thanks,
Zeph
ZephyrWarrior is offline
Fearts
ferts of daeth
Join Date: Oct 2008
Old 09-29-2012 , 13:11   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #2

Try going into your server and just typing in console: rcon sm_reloadadmins

Sometimes the refreshing of admins doesn't work via the SB web interface and you need to do it manually in game.
__________________
Fearts is offline
ZephyrWarrior
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 09-29-2012 , 15:27   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #3

L 09/29/2012 - 14:27:02: [basecommands.smx] "Console<0><Console><Console>" refreshed the admin cache.
[SM] Admin cache has been refreshed.

] sm_admin
[SM] You do not have access to this command.

Nothing.

Last edited by ZephyrWarrior; 09-29-2012 at 15:27.
ZephyrWarrior is offline
ZephyrWarrior
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 09-29-2012 , 17:37   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #4

Also, is there a way to ban across all servers? I banned someone and they were only banned on one server.
ZephyrWarrior is offline
Fearts
ferts of daeth
Join Date: Oct 2008
Old 09-29-2012 , 19:44   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #5

If it is only banning people on 1 server you are setting it up wrong.
__________________
Fearts is offline
ZephyrWarrior
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 09-29-2012 , 20:48   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #6

http://www.sourcebans.net/manual

I followed that to the letter.
ZephyrWarrior is offline
ZephyrWarrior
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 09-29-2012 , 23:40   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #7

When I enter a ban it says searching servers, then player not found, then proceeds to not ban them anywhere.
ZephyrWarrior is offline
ZephyrWarrior
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 09-29-2012 , 23:47   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #8

I tried entering a ban from RCON because I didn't have in-server permissions and it fed this out:

L 09/29/2012 - 22:47:10: [SM] Native "SQL_TQuery" reported: Invalid database Handle 0 (error: 4)
L 09/29/2012 - 22:47:10: [SM] Displaying call stack trace for plugin "sourcebans.smx":
L 09/29/2012 - 22:47:10: [SM] [0] Line 653, D:\scripting\sourcebans.sp::CommandAddBan()

Ideas?
ZephyrWarrior is offline
TheHardstyleBro
Senior Member
Join Date: Jun 2012
Location: Netherlands
Old 09-30-2012 , 10:02   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #9

Invalid database Handle 0 (error: 4)


Read sourcebans.log

Probally no database connection

If you're using localhost try : 127.0.0.1
This happens more
__________________
TheHardstyleBro is offline
ZephyrWarrior
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 09-30-2012 , 13:30   Re: You Do Not Have Access To This Command
Reply With Quote #10

You were correct, I was using localhost in the server config. Fixed. Works now from what I can tell. Thank you.
ZephyrWarrior is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 14:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode