Raised This Month: $203 Target: $400
 50% 

[L4D1] MM:Source not loading


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Shadowysn
Senior Member
Join Date: Sep 2015
Location: Location:
Old 05-12-2021 , 06:20   [L4D1] MM:Source not loading
Reply With Quote #1

For some reason, Metamod: Source has ceased to load into L4D1 lately for me.
An 'Unable to load (file directory of MM:S)' message pops up when loading L4D1 into -insecure mode.
No message occurs for a dedicated server.

I got the latest MM:S version, downgraded it to an older version I used before that worked, I even installed a brand new L4D1 dedicated server, but it's still refusing to load.

The only thing I can think of is having gotten a (modified) copy of the L4D1 demo placed in C:\Program Files (x86)\Left 4 Dead Demo. The demo somehow synced with my L4D1 settings in the Steam Cloud when I loaded it... could I have triggered an anti-piracy feature of MM:S?
__________________
ragdoll spam, that is all

Steam profile, where I game, obviously.
Youtube channel, where I do Stick Death Maze animations and some other stuff.

Plugins:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Modified Plugins:
1 | 2 | 3

no plugin requests, sorry

Last edited by Shadowysn; 05-12-2021 at 06:24.
Shadowysn is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode