Raised This Month: $33 Target: $400
 8% 

[CS:S/CS:GO] GunGame


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
macaxeira
Junior Member
Join Date: Jul 2010
Old 11-22-2011 , 08:45   Re: GunGame
Reply With Quote #3051

Can you give me a help, how do I always start with player glock levels independent of other players, that's going on whenever a new player enters the HE if someone starts it with the M249 (Rambo).

thank you
Sorry for english
macaxeira is offline
silent12
Junior Member
Join Date: Jan 2010
Old 11-22-2011 , 19:56   Re: GunGame
Reply With Quote #3052

I am encountering a new issue since the last update. If a player double kills a person with there handicap weapon(in our case the glock). The game counts it as a gg win even though they never got the nade. Has any one else ran into this issue?
silent12 is offline
ShadowMoses
Junior Member
Join Date: May 2007
Location: Ventura, CA
Old 11-23-2011 , 03:00   Re: GunGame
Reply With Quote #3053

Hi altex could you please start putting the plugin version in the plugin options when you edit your post for the new releases.

I wrote a desktop version checker that I use for all of my plugins and would greatly appreciate it. I will probably releasing this to the community soon.

Thanks,

Shadow
ShadowMoses is offline
altex
Veteran Member
Join Date: May 2009
Location: Russia
Old 11-23-2011 , 07:21   Re: GunGame
Reply With Quote #3054

Quote:
Originally Posted by ShadowMoses View Post
Hi altex could you please start putting the plugin version in the plugin options when you edit your post for the new releases.

I wrote a desktop version checker that I use for all of my plugins and would greatly appreciate it. I will probably releasing this to the community soon.

Thanks,

Shadow
no, sorry
i've finished with editing these fields after it was completely cleared several times
__________________
altex is offline
FreeFall
Junior Member
Join Date: Mar 2011
Old 11-23-2011 , 11:48   Re: GunGame
Reply With Quote #3055

Hello my server crashes after entering from always. Does anyone know why that is? Have the last version installed sourcemod. Please Help

many greetings
FreeFall is offline
Rubadubnub
Junior Member
Join Date: Oct 2010
Old 12-02-2011 , 18:19   Re: GunGame
Reply With Quote #3056

Love the plugin. Is there any way to disable the stock GG sounds? Please advise and thanks in advance. Thanks~
Rubadubnub is offline
mausetot
Member
Join Date: Jan 2011
Location: Germany
Old 12-03-2011 , 07:08   Re: GunGame
Reply With Quote #3057

Hi altex,

when i load/unload your gungame plugins via crontab, have i to restart my server after loading/unloading?

this is what i try to realize---> problemthread

best regards
mausetot
__________________


www.darkgaming.de - play on the dark side of life
www.gothic-obsession.de
mausetot is offline
wtfaatp
Senior Member
Join Date: Jul 2010
Old 12-03-2011 , 23:09   Re: GunGame
Reply With Quote #3058

Quote:
Originally Posted by Rubadubnub View Post
Love the plugin. Is there any way to disable the stock GG sounds? Please advise and thanks in advance. Thanks~
Are you wanting to use your own sounds?
If not then just open the gungame config. At the bottom replace the entire sound's section with this.
Code:
    "Sounds"
    {
        "IntroSound" ""
        "KnifeLevel" ""
        "NadeLevel" ""
        "LevelSteal" ""
        "LevelUp" ""
        "LevelDown" ""
        "Triple" ""
        "Autoff" ""
        "MultiKill" ""
        "Winner" ""
        "WarmupTimerSound" ""
    }
__________________
SourceMod : 1.5.2 (Official) | MetaMod : 1.10.0 (Official)
Server : NFOservers - Windows
wtfaatp is offline
Mev
Senior Member
Join Date: Apr 2011
Old 12-04-2011 , 05:46   Re: GunGame
Reply With Quote #3059

EDIT: Fixed..Server being a bitch...
__________________
Are you an Australian/New Zealand gamer?
Visit SSG (SevenSinsGaming)
We currently host servers across CS:S, CS:GO, TF2 and have strong community on our forums growing every day!
http://www.sevensinsgaming.com/forum/

Last edited by Mev; 12-04-2011 at 06:22.
Mev is offline
centran
Junior Member
Join Date: Dec 2010
Old 12-04-2011 , 12:50   Re: GunGame
Reply With Quote #3060

Would it be possible to switch between two configs types on map load?

I know you can set a cvar and after the next win it will take effect but I would like to switch to a different config while loading a map.

I tried setting the cvar then disabling and enabling gungame but that didn't work. I really don't want to have to unload then reload the all the gg plugins but that is what I might have to do. Does anyone know the order they should be unloaded and loaded in?
centran is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:21.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode