Raised This Month: $51 Target: $400
 12% 

TF2 Cloaking a player


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Durzel
Member
Join Date: Aug 2008
Old 08-29-2008 , 15:34   TF2 Cloaking a player
Reply With Quote #1

Hi,

I know it is possible to bring a player out of cloak by zeroing their cloak meter, or just changing the bitflag, but I've not been able to force the player into cloak manually (I'm working on an alternative weapon for Spy).

I tried the following:

SetEntProp(client, Prop_Data, "m_nPlayerCond", 16)

(16 is the bitflag for being cloaked)

...but nothing happened. Did Valve disable this or is it simply not possible?
Durzel is offline
bl4nk
SourceMod Developer
Join Date: Jul 2007
Old 08-29-2008 , 16:06   Re: TF2 Cloaking a player
Reply With Quote #2

I'm pretty sure you can do a SDKCall on CTFPlayerShared::FadeInvis(float) to make the player invisible.
bl4nk is offline
HiJacker
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Slovakia
Old 09-03-2008 , 08:48   Re: TF2 Cloaking a player
Reply With Quote #3

Or just using sm_colour
__________________
Before you talk to me, I should warn you : Im kind of strange.
HiJacker is offline
Send a message via ICQ to HiJacker
Lord Max
Senior Member
Join Date: Aug 2008
Location: 127.0.0.1
Old 09-04-2008 , 06:18   Re: TF2 Cloaking a player
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by HiJacker View Post
Or just using sm_colour
Hey,

sm_colour is awesome.

(BTW: Isn't it sm_color? Spelt the American way? See I'm English and I get confused with all the variables of the plugins and the spelling.)

Thanks,

Lord Max
Lord Max is offline
HiJacker
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Slovakia
Old 09-04-2008 , 08:36   Re: TF2 Cloaking a player
Reply With Quote #5

Color, Colour, its same But you should use sm_render , instead of color, (im not sure if) just more about it
Code:
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=66055&highlight=sm_color
__________________
Before you talk to me, I should warn you : Im kind of strange.
HiJacker is offline
Send a message via ICQ to HiJacker
Lord Max
Senior Member
Join Date: Aug 2008
Location: 127.0.0.1
Old 09-04-2008 , 12:49   Re: TF2 Cloaking a player
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by HiJacker View Post
Color, Colour, its same But you should use sm_render , instead of color, (im not sure if) just more about it
Code:
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=66055&highlight=sm_color
OK, thanks for this. I will try it out on my server soon, as it looks like a very entertaining plugin, especially if you change the colour so people are invisible and you could only see their guns. Thanks for the link. I will also have a look at sm_render.

I love on the plugin page it says: "Added sm_color for people who spell colour wrong".

Thanks,

Lord Max

Last edited by Lord Max; 09-04-2008 at 12:53.
Lord Max is offline
Durzel
Member
Join Date: Aug 2008
Old 09-05-2008 , 07:09   Re: TF2 Cloaking a player
Reply With Quote #7

Thanks all, will try those suggestions out
Durzel is offline
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:09.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode