Raised This Month: $60 Target: $400
 15% 

Music Menu Advance


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Born2Lose
Member
Join Date: Mar 2005
Location: utah
Old 05-02-2005 , 15:47  
Reply With Quote #11

well i tried to use this plugin for one of my servers and heres what i did can anyone tell me if i am missing a step cause its showing basically that the plugin isnt on and i added the plugin to my amxmodx/plugins directory then i added the line to the plugins.ini i made the bgmlist.ini and this is what it looks like dont know if i did it right
Code:
;bgmlist.ini location 
;addons/amxmodx/configs/bgmlist.ini
sound/bgm/starsandstripes.mp3
sound/bgm/rightsideofthebed.mp3
sound/bgm/iwontseeyoutonight.mp3
sound/bgm/satchboogie.mp3
sound/bgm/dieforyourgovernment.mp3
sound/bgm/bleedingmascara.mp3
sound/bgm/unholyconfessions.mp3
and i added all the sounds to this location
Code:
cstrike/sound/bgm
can anyone please tell me if i am missing something cause i would really like to get this to work
Born2Lose is offline
Send a message via AIM to Born2Lose Send a message via MSN to Born2Lose Send a message via Yahoo to Born2Lose
+ARUKARI-
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2004
Location: Japan
Old 05-06-2005 , 05:30  
Reply With Quote #12

Code:
sound/bgm/dieforyourgovernment.mp3
sorry.
This "Bgmlist.ini" is decided with 1 line 32 characters, and this your file exceeds that.
---
Ver 2.48beta is 1 line 64 characters.
__________________

Last edited by +ARUKARI-; 05-27-2008 at 04:34.
+ARUKARI- is offline
samson2005
New Member
Join Date: Jul 2005
Old 07-03-2005 , 12:32  
Reply With Quote #13

this plugin support WMA?.?
samson2005 is offline
+ARUKARI-
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2004
Location: Japan
Old 07-04-2005 , 05:43  
Reply With Quote #14

Quote:
Originally Posted by samson2005
this plugin support WMA?.?
No. It is only MP3.

I can't update it because it is very busy at present.
Sorry.
__________________
+ARUKARI- is offline
.:TUAS:. LeAdEr
Junior Member
Join Date: Aug 2005
Location: In your house
Old 08-10-2005 , 22:38  
Reply With Quote #15

This mod is very hard for me to make work, I tryed doing it But I dont know the directorys or any of the commands, I type music in console and it just says turn off music for me or music for all players
__________________
Dj-b14ck0u7=ME
.:TUAS:. LeAdEr is offline
Send a message via AIM to .:TUAS:. LeAdEr Send a message via MSN to .:TUAS:. LeAdEr
+ARUKARI-
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2004
Location: Japan
Old 03-17-2006 , 20:43   update
Reply With Quote #16

Update this plugin version 2.56

ver 2.56
The addition of the server command.
__________________
+ARUKARI- is offline
Admin{Mike}
Junior Member
Join Date: Apr 2006
Location: New York
Old 04-30-2006 , 12:05  
Reply With Quote #17

WHERE THE HELL IS THE CONFIG FILE!!??!?!? AND WHERE I ADD SONGS IIIII WANNA LISTEN TO!!?!!?!?!?
Admin{Mike} is offline
Send a message via AIM to Admin{Mike} Send a message via MSN to Admin{Mike}
Hattori
New Member
Join Date: Apr 2006
Old 04-30-2006 , 20:43  
Reply With Quote #18

Ok, first off, chill out.

Instructions are as follows.

Install the plugin as normal.

Go into your sound folder and create a new folder. I named mine music, but you can name it what you want. Put all your mp3 files in here.

Now, go to your config file and add a new .ini called "bgmlist". Edit it to contain the directory of your mp3s with the root folder being your cstrike folder. (For me it is sound/music/song.mp3)

Now there is a little thing I have found. If you convert something form one media type to mp3 using a converter, it will not work in your server when you go to play it. I really wanted to put FPS doug quotes in, but it looks like that will not be happening, with no support for WMA.
__________________
Xfire - cloudstrife895
Hattori is offline
Send a message via AIM to Hattori
Ooorgle.com
Junior Member
Join Date: Apr 2006
Old 04-30-2006 , 23:11  
Reply With Quote #19

Thank you hattori

<3

-|DI|- 2k
__________________
Check out Ooorgle.com
Ooorgle|2k
#ooorgle on irc.gamesurge.net
Ooorgle.com is offline
Send a message via AIM to Ooorgle.com
papaqua
Junior Member
Join Date: Mar 2006
Old 05-06-2006 , 03:26  
Reply With Quote #20

hello nice plugin, it's work great, but could you say me if it 's possible to have the name of the sound in the bgm menu in the game? because actuelly it's bgm1, bgm2... and with the full list (64 songs) it's not easy to remember the the song wath i need to play.
thx
papaqua is offline
Send a message via MSN to papaqua
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 13:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode