Raised This Month: $32 Target: $400
 8% 

Execute Client Commands (exec_client)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Plugin Info:     Modification:   ALL        Category:   Admin Commands        Approver:   SniperBeamer (61)
cgountanis
Guest
Old 03-29-2004 , 10:08   Execute Client Commands (exec_client)
Reply With Quote #1

/*
*
* COMMANDS:
* - amx_xclient //run console command on client
*
* *For name for example if the name is DynAstY you can type in console "amx_xclient Dy" and it will do the trick as long as there are not two names starting with Dy.
*
*/


ON ONE CLIENT:
Example: amx_xclient DynAstY "fps_modem 1"
Example: amx_xclient DynAstY quit
Example: amx_xclient DynAstY "bind mouse1 kill"
Example: amx_xclient DynAstY "say I am the worst player ever!"

ON ALL CLIENTS:
Example: amx_xclient * "say This is the best server EVER!"
Example: amx_xclient * quit
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (client_exec.sma - 8559 views - 1.2 KB)
BigBaller
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Everett, WA
Old 03-29-2004 , 10:14  
Reply With Quote #2

hehe, got to love one of those client exec plugins, they always work in your favor if you know what I mean ;)
__________________

BigBaller is offline
the|fastest
New Member
Join Date: Apr 2004
Old 04-02-2004 , 06:22  
Reply With Quote #3

hi, is there a way i can integrate this into clcmds.ini?
the|fastest is offline
cgountanis
Guest
Old 04-02-2004 , 09:02  
Reply With Quote #4

no clue i never used that

this works on mods that amx menus geek on since its all console

thats all i know
pendragon
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Location: In a bubble
Old 04-11-2004 , 22:03  
Reply With Quote #5

what access level is required for my admins to use this?

where would i change it if possible in the code?
pendragon is offline
Send a message via ICQ to pendragon
cgountanis
Guest
Old 04-12-2004 , 09:47  
Reply With Quote #6

ADMIN_KICK

...and yes just change to whatever you want.


Another Note:
There seems to be a bug with really complex names I just haven't had time to look at.

amx_xclient "//ass-clan-joebloe<dumb>" "say I am a loser!"

doesn't work. but simple names do !#@!#@!
[KORT] IRON
Junior Member
Join Date: Apr 2004
Location: RN
Old 04-13-2004 , 03:16  
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by cgountanis
ADMIN_KICK

...and yes just change to whatever you want.


Another Note:
There seems to be a bug with really complex names I just haven't had time to look at.

amx_xclient "//ass-clan-joebloe<dumb>" "say I am a loser!"

doesn't work. but simple names do !#@!#@!
Can't u just use their player id or STEAM id?
__________________
Unity through Integrity, Equality, and Honor.

We're old, we don't compete in anything except life.
[KORT] IRON is offline
GIR
Junior Member
Join Date: Apr 2004
Old 04-13-2004 , 03:34  
Reply With Quote #8

Problem with your plugin there mate. executing commands on any seperate client doesn't seem to work at all.

Like if I wanted to execute a command on a player called "lamer" doing the following does nothting:

amx_xclient la "say I am a lamer"
amx_xclient lamer "say I am a lamer"
amx_xclient "lamer" "say I am a lamer"

Although the following works just fine:
amx_xclient * "say We love you GIR"

Doesn't matter how complex the nick is.
GIR is offline
cgountanis
Guest
Old 04-13-2004 , 04:24  
Reply With Quote #9

well fix it
QwertyAccess
Veteran Member
Join Date: Feb 2004
Location: Enjiru Layer
Old 04-13-2004 , 06:07  
Reply With Quote #10

even though its easily changeable amx execclient for access ADMIN_KICK is a bit low..
__________________
QwertyAccess is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:41.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode