Raised This Month: $13 Target: $400
 3% 

[CSGO] Multi 1v1-Arena BOT


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Franc1sco
Veteran Member
Join Date: Oct 2010
Location: Spain (Madrid)
Old 04-07-2020 , 13:11   Re: [CSGO] Multi 1v1-Arena BOT
Reply With Quote #11

Quote:
Originally Posted by waldorf View Post
Yeah, could be, but i'll give it a try - but do you happen to have any tips how to do this?
One way is just to make the bot stay on server all the time, because it will hardly kill anyone. However IF a bot manages to kill someone, it will build itself up in the arena ladder, so again someone will get no opponent.
Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
i have test to create nav file and add bot problem is that bot do not come in same arena as u are,
they come in random arena with no arena number tag in bots name
and it was years ago the owner did write about it and did say he couldn't figure it out
Checking the natives you have "Multi1v1_AfterPlayerSetup" for the spawn event, "Multi1v1_GetOpponent" for get opponent and if -1 not opponent, continue -> "Multi1v1_GetArenaSpawn" for get the spawn location of the opposite team, and then create a bot with "CreateFakeClient", teleport to the opposite spawnpoint and start the round against the bot. Kick all the bots on each round end for dont conflic with the game.

So yeah, I think that this is doadable.
__________________
Veteran SourceMod Coder -> Activity channel
Taking some paid jobs and selling some private stuff.
Contact: Steam, Telegram or discord ( Franc1sco#7876 ).

You like my work? +Rep in my steam profile comments or donate.

Franc1sco is offline
Send a message via MSN to Franc1sco
waldorf
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 04-07-2020 , 15:07   Re: [CSGO] Multi 1v1-Arena BOT
Reply With Quote #12

Quote:
Originally Posted by Franc1sco View Post
Checking the natives you have "Multi1v1_AfterPlayerSetup" for the spawn event, "Multi1v1_GetOpponent" for get opponent and if -1 not opponent, continue -> "Multi1v1_GetArenaSpawn" for get the spawn location of the opposite team, and then create a bot with "CreateFakeClient", teleport to the opposite spawnpoint and start the round against the bot. Kick all the bots on each round end for dont conflic with the game.

So yeah, I think that this is doadable.
Hmhh. I'd be really happy if there's anyone that could help me with this. Im really new with these things, especially with coding.
I could even pay for someone who can make this work.
waldorf is offline
Franc1sco
Veteran Member
Join Date: Oct 2010
Location: Spain (Madrid)
Old 04-07-2020 , 19:08   Re: [CSGO] Multi 1v1-Arena BOT
Reply With Quote #13

Probably i will give it a try if nobody does. You dont need to pay.
__________________
Veteran SourceMod Coder -> Activity channel
Taking some paid jobs and selling some private stuff.
Contact: Steam, Telegram or discord ( Franc1sco#7876 ).

You like my work? +Rep in my steam profile comments or donate.

Franc1sco is offline
Send a message via MSN to Franc1sco
waldorf
Junior Member
Join Date: Mar 2020
Old 04-09-2020 , 17:51   Re: [CSGO] Multi 1v1-Arena BOT
Reply With Quote #14

That would be cool! Let me know if you manage to make it work even somehow.
waldorf is offline
[email protected]
Senior Member
Join Date: Jun 2009
Location: Sweden
Old 04-09-2020 , 17:57   Re: [CSGO] Multi 1v1-Arena BOT
Reply With Quote #15

Quote:
Originally Posted by Franc1sco View Post
Probably i will give it a try if nobody does. You dont need to pay.
Follow
__________________
My Nick name is Nouton^
i have played cs for around 12years+
have build servers for about 12years
my website and my servers are: http://Nouton.se

i host at home did build my own server station for around 1300$.
sixten_8_9@ is offline
splewis
Veteran Member
Join Date: Feb 2014
Location: United States
Old 04-11-2020 , 03:29   Re: [CSGO] Multi 1v1-Arena BOT
Reply With Quote #16

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
i have test to create nav file and add bot problem is that bot do not come in same arena as u are,
they come in random arena with no arena number tag in bots name
and it was years ago the owner did write about it and did say he couldn't figure it out


https://github.com/splewis/csgo-multi-1v1/issues/93
It's doable, it just didn't seem worth the effort to me. It's quite possible to do with changes to the plugin, but nobody has made those yet.
__________________
splewis is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:44.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode