Raised This Month: $209 Target: $400
 52% 

[TF2] Change freeze time?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Qballking4
Junior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-22-2020 , 12:39   [TF2] Change freeze time?
Reply With Quote #1

I've been wondering if you can change that little session when a round starts and you have to stand there for a few seconds before you can actually move. Casual does it somehow. I heard that it has something to do with this?

SetEntityMoveType(client, MOVETYPE_WALK);

I'm trying to edit the freeze time so that it doesn't last 5 seconds.
Qballking4 is offline
Bacardi
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Location: mom's basement
Old 08-22-2020 , 14:26   Re: [TF2] Change freeze time?
Reply With Quote #2

Try this
Code:
"tf_player_movement_restart_freeze" = "1"
FCVAR_GAMEDLL FCVAR_REPLICATED 
- When set, prevent player movement during round restart
Bacardi is offline
Qballking4
Junior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-22-2020 , 14:29   Re: [TF2] Change freeze time?
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by Bacardi View Post
Try this
Code:
"tf_player_movement_restart_freeze" = "1"
FCVAR_GAMEDLL FCVAR_REPLICATED 
- When set, prevent player movement during round restart
I know about that command, but it doesn't call RoundActive when set to 0. I think the entity I mentioned above does. I was told that a timer has to be made for it.
Qballking4 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:52.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode